Čedomir Jovanović: U srpskoj politici imate dva i po političara - Vučića, Dačića i mene

Lider LDP-a Čedomir Jovanović, koji je nosilac izborne liste "Čedomir Jovanović - Mora drugačije", izjavio je da bi rado podržao nekog političara ako je bolji od njega.
Međutim, dodao je da mu se čini da su svi drugi samo bolji u "izbegavanju" onog što smatra nužnim.
"To je spisak problema koji razaraju ovo društvo, koji se ne mogu vezati samo za jednu stranku ili jednu epohu, to su temelji našeg društva koje je nestabilno i tone, zbog toga što se ti problemi nisu rešili, to je pitanje srpske države, njenog karaktera i orijentacije", rekao je Jovanović u intervjuu za današnju Politiku.
Na konstataciju da mu je slogan "Mora drugačije" i na pitanje može li se drugačije s obzirom na to da su isti ljudi 30 godina u politici, on je rekao: "U politici ima dva i po političara, imate Vučića, Dačića i mene".
 
"Ja se obraćam svojoj generaciji. Pogledajte, imate Stranku slobode i pravde, pa Zeleno-levi front, pa Ćuta, pa 'Otete bebe', pa Zavetnici, Dveri, pa se pitate gde je ovde stranka. Izađeš s Miroslavom Aleksićem na izbore, pa je l' to alternativa Vučiću?", rekao je Jovanović.
  • Zoran

    09.12.2023 01:10
    No coment
    Mogu razumeti da čovek napravi grešku, povuče loš potez u životu, politici, ali tako providno da se proda, unizi... Od čoveka vrednog pažnje, poštovanja, srozao se na na samo dno, postao potkusur onima protiv kojih se borio, koji su ovo društvo upropastili da i najveći umovi ne mogu da ga oporave za pola veka.
  • joe

    07.12.2023 15:54
    @čeda
    Ha ha ha, pa gde se ti nadje u toj priči
  • Nena

    07.12.2023 13:15
    Sećanje
    Tokom onih slavnih demonstracija u proslom veku, na Platou kod Studentskog parka stojim i smrzavam se u gomili, on prolazi sav važan u debeloj pilotskoj jakni, nekima se dopadao meni ne, od onda trubi svasta nesto a od dela za narod nista. Poručila bih mu da ode negde da se leči

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija