Bivšem direktoru železnica godinu dana zatvora zbog 10.000 evra mita od advokata iz Novog Sada

Apelacioni sud u Beogradu potvrdio je presudu kojom je bivši direktor "Infrastrukture železnice Srbije" Miroljub Jevtić proglašen krivim za primanje mita.
Bivšem direktoru železnica godinu dana zatvora zbog 10.000 evra mita od advokata iz Novog Sada
Foto: Pixabay
To je saopštilo Javno tužilaštvo za organizovani kriminal.
U saopštenju piše da je potvrđena presuda Višeg suda sud u Beogradu kojom je Jevtić osuđen na godinu dana zatvora.
Njemu je izrečena i zabrana vršenja dužnosti vezanih za raspolaganje i upravljanje ili čuvanja te imovine od tri godine.
 
Okrivljeni Jevtić je proglašen krivim što je primio poklon od 10.000 evra od advokatske kancelarije iz Novog Sada na ime ugovora o zastupanju "Infrastrukture železnice Srbije" koji je zaključio sa tom kancelarijom, piše u saopštenju.
  • Laloš

    07.12.2023 18:48
    @Advokat
    Ni doktori nisu piljari pa imaju fiskalne kase i sasvim sve dobro funkcioniše. A zdravstvene usluge su još oslobođene PDV-a.
  • Justinijan

    07.12.2023 16:36
    za advokata
    Umesto da se zalazes ti pozdravljas nemar drzave. Ogroman novac uzimate a od pravnih akata jedino advokatsku tarifu citate. Pravo i pravda.. i advokat.. nespojivo.
  • Advokat isto

    07.12.2023 16:34
    @Advokat
    Ja bih voleo fiskalnu kasu jer bih mogao da naplatim po tarifi sve sto uradim. Nestali bi advokati koji rade po damping cenama i samo bi kvalitet preporucivao advokata.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.