Apel Puteva Srbije: Maksimalan oprez u vožnji zbog poledice i magle

Iz Puteva Srbije savetuju maksimalan oprez pri vožnji.
Apel Puteva Srbije: Maksimalan oprez u vožnji zbog poledice i magle
Foto: Pixabay
Kako navode, zbog mogućih niskih temperatura u jutarnjim i večernjim satima, postoji mogućnost pojave poledice na putevima.

Iz Puteva Srbije mole vozače da prilagode brzinu i zbog pojave magle koja smanjuje vidljivost na pojedinim putnim pravcima.

Magla je moguća pogotovo na putevima duž rečnih tokova, kotlina, klisura, kao i na mostovima.

  • Mama Maca

    08.12.2023 09:54
    NS451HG
    Petrovaradin apeluje na stranačke aktiviste da ne parkiraju na pesacku stazu vozila jer deca ne mogu da prodju. Sinoć je bela Škoda (verovatno službena) zagradila celu stazu. Ako već moraju da koriste prostorije neka nauče da parkiraju
  • Realista

    08.12.2023 09:27
    Zemlja apelovanja
    Umesto što apeluju, lenštine i neradnici bi mogli da rade svoj posao i preventivno posipaju so na kritičnim deonicama kao što su recimo mostovi i nezgodne krivine...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija