Srbija protiv nasilja: Građani da dostave pozive za glasanje koji su im stigli za nepoznate ljude

Tim za kontrolu izbora liste "Srbija protiv nasilja" pozvao je građane da im dostave sve pozive za glasanje koji su stigli osobama koje ne žive na tim adresama.
Srbija protiv nasilja: Građani da dostave pozive za glasanje koji su im stigli za nepoznate ljude
Foto: 021.rs
"Svaki taj listić je dokaz u pravnoj borbi protiv fantomskih glasača i zaštiti izborne volje svakog građanina Srbije", navode u ovoj izbornoj listi. 
Oni, takođe, pozivaju građane da provere u najbližoj stanici policije da li je neko prijavljen na njihovu adresu bez njihovog znanja i da ih, ukoliko dobiju potvrdan odgovor, o tome obaveste na e-mail office@ssp.rs.
Dodaju da je njihov tim sastavljen od iskusnih pravnika kojima su potrebni dokazi.
 
"Zajedno možemo sprečiti sve izborne mahinacije sa kojima se susrećemo", kažu u listi "Srbija protiv nasilja". 
  • Staniša Stamenković

    17.12.2023 19:17
    prijava mućki oko glasanja
    u selima oko vranja,ljudi glasaju a onda opet dolaze u vranje i glasaju po drugi put. ko je to smislio i koliko se plaća ?SVE TO MOŽE LAKO DA SE PROVERI. LAKO JE JER SU TAMO KONTROLORI IZ VLADAJUĆE STRANKE. A KOLONE VOZILA SA KOSOVA MA BRAVO! pozdrav pokvarenjaci
  • Danijela

    12.12.2023 16:08
    Visak
    Dobila sam (pored svog) jos nekih 10ak lisica, nemam pojma ko su ljudi, sutra idem da proverim da li su prijavljeni na moju adresu.
  • Bele Vode - Žarkovo

    12.12.2023 08:08
    dupli poziv za glasanje
    Dobio sam dva poziva na moje ime sa identičnim podacima, ali su navedeni redni brojevi u izvodu iz biračkog spiska različiti. Šta uraditi? Prijaviti nekome ili dići dževu 17.Dec. na samom biračkom mestu?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija