Kamioni na granicama čekaju do osam sati, putnička vozila bez dužih zadržavanja

Prema poslednjim informacijama iz Uprave granične policije, na putničkim terminalima graničnih prelaza trenutno nema dužih zadržavanja vozila.
Kamioni na granicama čekaju do osam sati, putnička vozila bez dužih zadržavanja
Foto: 021.rs
Kamioni na izlazu iz zemlje na granici sa Hrvatskom i Bugarskom čekaju najduže osam sati.
Kako je saopšteno iz Auto-moto saveza Srbije (AMSS), kamioni na prelazu Batrovci čekaju osam sati, i na prelazu Gradina četiri sata.
Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.
  • Rus

    09.12.2023 10:30
    Placac poreza saglasan sa tobom. Ja sam rus i ne podrzvaem blizost sa rusijom(dok ovaj diktator ima vlast) zato sto osim “jeftinjih” gasa i nafte, i kamiona problema nista vise ne dobije Srbija. Svi komsiji Rusije: Gruzija, Armenija, Ukrajina, Kazahstan davno je ovo razumeli, osim Srbiji. Nazalost. Volite samo ruski narod, ali nije našu antinarodnu vladu i diktatora-kriminalca Pu.. Sve najlepse za Srbiju.
  • Plaćač poreza

    08.12.2023 20:04
    Ako vozači kamiona ne žele da postoji čekanje a ni granica onda ne treba da glasaju za SNS, SPS, radikalsku koaliciju koja radi u interesu Rusije nego treba da glasaju za političke opcije koje se zalažu za usklađivanje naših sa EU propisima i ispunjenje standarda u poglavljima o pristupanju i za članstvo Srbije u EU, pa kad Srbija bude članica Šengen zone onda neće postojati granica kao što ne postoji u čitavoj Evropi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija