Rašković Ivić: Iz straha od neuspeha Vučić pravi spiskove podrške i kiti se sportistima i akademcima

Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić ocenila je da predsednik Srbije Aleksandar Vučić spiskovima podrške ne pokazuje snagu, već strah od neuspeha.
Rašković Ivić: Iz straha od neuspeha Vučić pravi spiskove podrške i kiti se sportistima i akademcima
Foto: Medija centar Beograd
Dodala je da on spiskovima podrške, poput novog od 2.000 intelektualaca koji podržavaju izbornu listu "Srbija ne sme da stane" okupljenu oko Srpske napredne stranke pokazuje nesigurnost.
Ona je za list Danas rekla da su neki od potpisnika bili veoma kritični prema Vučiću, a da su sada promenili stav, da su drugi bili uz svaku vlast, a da je trećima "objašnjeno" da je to dobro za njihovu karijeru.
"Svakako, svi oni imaju svoje razloge. Ono što Vučiću stalno treba je potvrda da ga elita podržava. Zato pravi ove spiskove podržavalaca i kiti se akademicima, profesorima, sportistima", ocenila je Rašković Ivić, koja je i kandidat za republičkog poslanika na listi Narodne stranke.
 
Podsetimo, juče je objavljen spisak sa oko 2.000 osoba koje su podržale izbornu listu "Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane".
 
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić se na TV Pink zahvalio ljudima koji su se angažovali i podržali SNS.
 
Posebno je pomenuo košarkaša Nikolu Jokića i njegovu braću, Janka Tipsarevića, Mirka Vasiljevića, Darka Tanaskovića.
 
 
  • Srdjan NS

    09.12.2023 16:27
    Meni je jasno
    ... zašto se on kiti njima, ali pitam se zašto li se oni kite njime? :)
  • Plaćač poreza

    09.12.2023 15:03
    Šta vas čudi Jokić? Njegova braća su arlaukala kao zveri na Džeka Nikolsona nakon pobede Denvera protiv Lejkersa. Primitivizam je urlari i vređati jednog starca, uz to legendu svetske i možda i najboljeg glumca u istoriji kinematografije. To što primitivci podržavaju Vučića je motiv više da ljudi koji se smatraju pristojnim, kulturnim ne glasaju za Vučića.
  • Djed

    09.12.2023 14:18
    Pre ce biti strah Sande Raskovic Ivic da nece preci cenzus na izborima. Imate gospodjo opravdan razlog za strah, jer sigurno necete preci cenzus

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.