Jedan od omiljenih hotela Novosađana dobitnik brojnih nagrada na Sajmu turizma

Hotel Park u Ivanjici je postao omiljen među Novosađanima zbog kombinacije netaknute prirode i luksuznih sadržaja.
Smešten u oazi mira, okružen netaknutom prirodom, u srcu vazdušne banje, hotel pruža jedinstvenu atmosferu opuštanja i bega od brzog gradskog života. 
 
Na samo 50m od centra grada, Hotel Park Ivanjica nudi i bogat sadržaj Wellness & SPA gde su gostima, pored zatvorenog bazena, na raspolaganju i sauna, parno kupatilo, tepidarijum ležaljke i masaže.
Hotel poseduje i teretanu, a uz saradnju sa lokalnim vodičima, moguća je organizacija izleta i obilaska bogatog kulturno-istorijskog i prirodnog nasleđa ivanjičkog kraja. 
 
U sklopu nedavno završenog 54. Međunarodnog Sajma Turizma u Novom Sadu, Hotel Park iz Ivanjice, ponosno se istakao osvajanjem šest zlatnih medalja i prestižnog zlatnog pehara.
Ova priznanja potvrđuju izvanrednu posvećenost hotela kvalitetu usluge, održivosti i inovaciji u turističkom sektoru.
 
 
Sajam je okupio više od 240 izlagača iz 10 zemalja, a Hotel Park je zablistao svojim jedinstvenim pristupom gostima i izvanrednim sadržajima. Zlatne medalje i priznanja osvojene su u sledećim kategorijama:
 
  • Opremljenost konferencijskog prostora: 
  • Usklađenost hotela sa prirodom: 
  • Vrhunski nivo Wellness & SPA centra: 
  • Izvanredna gastronomska ponuda: 
  • Vrhunski nivo smeštajnih kapaciteta: 
  • Stručnost i ljubaznost osoblja: 
 
Zlatni pehar stigao je u kategoriji "Za vrhunske sadržaje hotela i doprinos u razvoju kongresnog turizma", na šta su menadžment i osoblje hotela posebno ponosni. 
 
 
"Ove nagrade su priznanje našem posvećenom timu i dokaz da se trud i ulaganje u kvalitet itekako isplate. Hotel Park nije samo destinacija za odmor, već i mesto gde se stvaraju nezaboravna iskustva, ili kako mi kažemo - gde se spaja posao i zadovoljstvo. Zahvalni smo na ovim nagradama i radujemo se budućnosti, u kojoj ćemo nastaviti da postavljamo standarde u turističkoj industriji", rekao je direktor hotela Predrag Trnavac.
 
 
Hotel Park Ivanjica je poznat po svojim promo paketima uz koje možete odahnuti u ovoj oazi mira po specijalnoj promotivnoj ceni. 
 
 
Pored Park promo paketa gostima su na raspolaganju i novogodišnji paketi od tri i četiri noćenja, uz svečanu večeru za doček i reprizu, besplatno domaće piće i bogat muzički program. 
 
Ponudu aktuelnih paketa možete videti OVDE.
 
A iz ponude se izdvajaju: 
 
Novogodišnji Paket 4 noći/5 dana po ceni od 33.988 dinara po osobi
Novogodišnji Paket 3 noći/4 dana po ceni od 31.644 dinara po osobi. 
 
U novogodišnje pakete uključena je svečana večera za doček Nove godine i repriza dočeka, uz neograničeno domaće piće i bogat muzički program. Takođe, u cenu je uključen i besplatan parking kao i neograničeno korišćenje Wellness & SPA centra. 
Deca do pet godina borave gratis, dok deca od 5-12 godina plaćaju 50% od vrednosti paketa. 
 
Opširnije informacije o hotelu možete pogledati na sajtu ili saznati putem telefona 032/661397 i 065/8338100 i mejla hotel@parkivanjica.rs.
 

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.