Dačić: Ja premijer, Vučić predsednik - to je najbolja kombinacija za Srbiju

Predsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Ivica Dačić poručio je da je za Srbiju najbolja opcijia da Aleksanadar Vučić bude predsednik, a on premijer.
Kako je dodao, u teškim vremenima neophodno je jako državno rukovodstvo koje vodi politiku u interesu države i naroda, o čemu će na izborima narod odlučiti.
"Zato verujem da ćete u narednim danima biti odlučni da se baš kao i ja, rukujete sa svakim čovekom koga sretnete, da popričate, da se uverite da većina ljudi želi dobro svojoj zemlji, želi dobro za sebe i svoju porodicu, želi sigurnu i stabilnu i nezavisnu Srbiju koja će da napreduje", rekao je Dačić, u Lazarevcu, preneo je danas SPS.
On je naveo da su socijalisti uvek u ovom mestu imali najbolje rezultate, ali veruje da sada mogu još bolje i da će to i pokazati na izborima u Beogradu.
 
"Zajedno sa našim koalicionim partnerima iz Jedinstvene Srbije, stranke Zelenih Srbije, udruženje Naša Drina, Saveza penzionera Srbije i uz podršku koju bezrezervno pružamo Srpskoj naprednoj stranci očekujem da ćemo u Beogradu osvojiti veliku većinu. Mi to možemo i moramo i zato je važno da svi 17. decembra glasamo i za Beograd i za Srbiju", poručio je Dačić građanima.
  • Novosađanka

    10.12.2023 14:56
    Sanja da će biti premijer
    Ne znam šta je ovaj umislio. Da će stvarno biti premijer? E pa neće. Nije Vučić glup da ga imenuje za premijera. Ja se nadam da će Ana Brnabić ponovo biti premijerka, zato što radi dobro svoj posao.
    A Dačiću bi poručila da malo smiri one svoje funkcionere koji svašta pevaju, koji misle da su bogom dani. Ja se nadam da će SPS otići u opoziciju.
  • Istina

    09.12.2023 21:05
    @Pantelija Topalović
    Bravo za svaku reč! Sušta gorka istina.
  • Pantelija Topalović

    09.12.2023 20:03
    Maratonci trče počasni krug. Ovi su na vlasti duže od Tita s tim da je Tito od zaostale zemlje uništene ratom stvorio ozbiljnu državu a ovi su ozbiljnu državu uništili ratom i napravili zaostalom. Narod koji im je to dozvolio čak ih i dalje podržava nije zaslužio ništa bolje od ropstva i motanja kablova.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija