VIDEO: "Marš za sajam" kreće u pet do 12, predvodiće ga glumica Anita Mančić

Glumica Anita Mančić predvodiće danas "Marš za sajam" za koji okupljanje počinje u 11.55 sati kod parka Manjež, u organizaciji pokreta "Kreni-promeni".

Iz "Kreni-promeni" je najavljeno da će povorka građana ići do Beogradskog sajma.

Na protest za odbranu Sajma na platformi X pokreta "Kreni-Promeni" pozvala je i glumica Gorica Popović.
 
 
"U nedelju, 10. decembra, u pet do 12, od parka Manjež krenućemo da odbranimo sajam, jedan od simbola Beograda, od ovih rušitelja kojima ništa nije sveto", rekla je Gorica Popović u video poruci.
Na "Marš za sajam" pozvala je i glumica Jelisaveta Seka Sablić.
 
 
Na protestnu šetnju je pozvala i njena mlađa koleginica Milica Gojković, koja je na istoj platformi pozvala građane da "krenu zajedno u marš za sajam".
  • Deda

    10.12.2023 11:34
    Pozdrav Gorici i Seki i hvala im na ovim recima.
    Sad je 11:30, napolju rominja kisa. Nema veze, uzimam mantil i sesir i zurim ka parku Manjez. Zurim za sajam ali jos vise, protiv autokrate koji rusi ne samo sajam, nego Srbiju.
  • Mićo

    10.12.2023 11:18
    @Уметница
    Nama su potrebni državnici, a ne političari.

    Državnik se brine o nadolazećim generacijama, a političari brinu o svom džepu i fotelji, ko to nije shvatio u poslednjih 40 god. nikada ni neće.
  • Уметница

    10.12.2023 08:45
    Док се глумци не дигну и не одиграју улогу без глуме нема Србије а политачари умислише да глуме улоге глумаца ,изигравају жртве на политичкој позорници главних глумаца ,драмска академија не штанцује плагијат дипломе ни вечерње школе- курсеве ,нема кумова сви су глумци исти и увек их обасја светло позорнице ,док ове обасја сенка угашених рефлектора

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija