Ujedinjeni protiv nasilja: Incident na štandu SNS su izrežirali naprednjaci

Iz liste "Ujedinjeni protiv nasilja-Nada za Kragujevac" odbacili su večeras optužbe Srpske napredne stranke da su odgovorni za rušenje štandova naprednjaka u centru Kragujevca.
U obraćanju novinarima je ocenjeno da je današnji incident bio "performans" u režiji Srpske napredne stranke.
 
Oni su pozvali policiju da ispita ceo slučaj i da o tome obavesti javnost.
 
Kako je navedeno, mesto na kome se desio incident je pokriveno brojnim kamerama, a bili su prisutni i policajci u uniformama i u civilu.
Kandidat za odbornika Dalibor Jekić je rekao da je današnji događaj u režiji SNS, što se vidi po kadrovima koji su snimljeni. On je naveo da je snimanje krenulo pre nego što su ljudi sa crnim kapuljačama prišli štandovima SNS.
 
Jekić je ocenio da je sramno čime se služi SNS.
 
"SNS jeste generator nasilja u našem društvu. Ono što se danas desilo, 'crne kape i kapuljače', jeste modus operandi SNS. Setimo se kako je to bilo u Savamali", rekao je Jekić.
Prvi na listi "Ujedinjeni protiv nasilja NADA za Kragujevac" Veroljub Stevanović je rekao da se danas ne obraćaju javnosti da bi se pravdali, niti im to pada napamet, niti imaju zbog čega.
 
"Očigledno se vidi da je nameštena priča i pustićemo građanima Kragujevca taj snimak, i ono što mi tražimo od policije je da ovo ispita do kraja i da kaže šta jeste", rekao je nekadašnji gradonačelnik Kragujevca Veroljub Stevanović.
 
 
Stevanović smatra da je ovo "priprema" za predsednika države koji u četvrtak dolazi u Kragujevac i da on treba da kaže da je Kragujevac grad nasilja.
 
Uveren je da je SNS u Kragujevcu u "velikom strahu" od liste "Ujedinjeni protiv nasilja" koja je ispred njih, pa rade ovakve stvari koje rade.
 
"Pozivam nadležne da skinu snimak sa video nadzora i utvrde ko je počinio ono delo. Mi u tome nismo učestvovali. Ne želimo da učestvujemo u lažima i obmanama SNS", rekao je kandidat liste "Ujedinjeni protiv nasilja" Ognjen Savić.
  • ===

    11.12.2023 14:45
    Niko se ne štreca i niko ne snima, zanimljivo...
  • S.nova

    10.12.2023 21:45
    Momci u crnom koji šutiraju su isključiva škola "naprednih" kako ovih naših tako i u ostalim zemljama
    Uvek isti modus operandi
    Da su napad izveli iz Udruženi protiv... bacili bi kantu farbe ili okružili štand sa parolama , šetali ispred u robijaškim odelima ili nešto slično
  • Iskreno

    10.12.2023 21:18
    Od formiranja SNS, odvajanja od Šešeljeve politike i početka izgradnje Srbije ja, moja porodica, komšije i familika smo svim srcem za našeg prijecednika!
    Ali smo se svi razočarali nedostatkom čišćenja naših sopstvenih redova od očigledno bahatih koji se hvalisaju svojim brzo stečenim silnim bogatstvom kroz korupciju i prevare.
    A sada kada opet vidimo petljanje sa huliganima i nasilnicima da bi se isprovocirao i produbio raskol unutar našeg naroda - jako smo razočarani.
    To nije ono zašta volimo i podržavamo našega prijecednika!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija