Šapić: Info table na autobuskim stajalištima su istorijski događaj i revolucija

Postavljanje informativnih tabli na stajalištima u Beogradu predstavlja istorijski događaj i svojevrsnu revoluciju za javni prevoz u glavnom gradu.
To je danas izjavio predsednik Privremenog organa Grada Beograda Aleksandar Šapić.
Šapić je ocenio da je reč o novom konceptu lokalne samouprave u vezi sa javnim prevozom, koji ne može da se vidi tek tako, čak ni u najrazvijenijim gradovima Evrope.
On je rekao da su table apsolutno u skladu sa dizajnom autobuske stanice, "a što je do sada bilo nezamislivo, zasigurno će biti nešto po čemu će se Beograd prepoznavati, njegov trejd mark".
 
Najavio je da će u naredne dve godine sva stajališta dobiti nadstrešnice, i u centralnim i u prigradskim opštinama.
  • Nena

    12.12.2023 07:35
    Pre mnogo godina
    Sećate li se onog momka koji je pre mnogo godina lešio nalepnice sa ispisanim redovima vožnje pa su ga gradske vlasti kažnjavali da uništava društvenu imovinu. Starija sam i zaboravila sam godinu kada se to dešavalo, a ime tog divnog mladića, da li nas neko može podsetiti
  • SRB-IN

    11.12.2023 16:43
    Nikad gore
    Bio sam tri dana službeno u Beogradu. Vala sam se naslao poruka kad sam bio u gradskom prevozu koje nisu nigde otišle pa sam se vozao džabe. Mani se Šapiću politike zar ne vidiš da se AV AV sprda sa tobom...
  • Gaja

    11.12.2023 16:42
    Gangula ostaje Gangula,u mnogim zemljama evrope to stoji preko pedeset godina.Trebao bi ti to da znas,dosta si putovao po svetu.Izleda da pre vas nazadnjaka nista na svetu nije bilo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.