Stiglo pojačanje: Još 108 vatrogasaca zaposleno u Sektoru za vanredne situacije

Još 108 vatrogasaca zaposleno je danas u Sektoru za vanredne situacije Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije.
Rešenja o zaposlenju je polaznicima 13. klase Obuke za prijem vatrogasaca uručio vršilac dužnosti pomoćnika ministra i načelnika Sektora za vanredne situacije Luka Čaušić.
 
"Čim ste ovde, hrabrosti vam ne manjka, ali neka oprez bude pratilac na svim vašim intervencijama. Čuvajte sebe i čuvajte vaše kolege", rekao je Čaušić.
MUP je saopštio da je obećao što bolje uslove za vatrogasce-spasioce u Srbiji koji su po organizaciji, znanju i obučenosti među najboljima u Evropi i zaslužuju najbolju opremu i najbolje uslove za rad.
Čaušić je naveo da je ove godine MUP rekonstruisao 30 objekata vatrogasnih jedinica, da se završavaju objekti u Aleksincu i Kuli, a počela je izgradnja objekata u više gradova u Srbiji i sedišta Sektora za vanredne situacije u Beogradu.
 
"Prvi kontingent od ugovorenih i kupljenih 77 vatrogasnih vozila nam stiže ovih dana, a u narednih par meseci će stići i ostala vozila", naveo je on.
 
U ime polaznika koji su dobili rešenja o zaposlenju, Ministarstvu se zahvalio Aleksandar Milošević.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija