Beogradski aerodrom: Neće biti masovnog otpuštanja zaposlenih

Kompanija "Beogradski aerodrom" saopštila je povodom informacija Asocijacije nezavisnih sindikata Srbije, da ne planira da sprovede masovno otpuštanje zaposlenih na poslovima zemaljskog opsluživanja.
Beogradski aerodrom: Neće biti masovnog otpuštanja zaposlenih
Foto: 021.rs
Kako se navodi, kompanija "Menzis aviejšn" imenovana je za novog zemaljskog operatera nacionalne avio-kompanije Er Srbija na Aerodromu "Nikola Tesla", umesto kompanije "Beogradski aerodrom", od kraja februara 2024. godine.
Dodaje se da kompanija na dnevnom nivou predogvara sa kompanijom "Menzis aviejšn" o prenošenju aktivnosti zemaljskog opsluživanja, imajući u vidu kompletan transfer svojih zaposlenih u toj delatnosti.
Kompanija će u tom procesu pružiti punu podršku svojim zaposlenim, poštujući sve relevantne zakone, o čemu su predstavnici sindikata na aerodromu obavešteni, navodi se u saopštenju.
 
Asocijacija slobodnih i nezavisnih sindikata Srbije saopštila je danas da aerodrom "Nikola Tesla" otpušta 1.000 zaposlenih i ukida službu saobraćaja.
  • Sima

    21.01.2024 23:37
    @Dragan

    Neobavešteni pametnjakovići, koje čak mrzi da iskoriste Google pre nego što iskomentarišu. Ili i ne znaju da ga koriste. Ali svoje mišljenje moraju javno da obznane. I tako svuda... Na netu, kao i u svakodnevnom životu.
  • Dragan

    12.12.2023 23:25
    Menzis?
    Kakva je ovo firma? Biće tu problema.

    "Menzies Aviation" - Najpoznatija firma u Svetu u toj vrsti delatnosti.
  • SRB-IN

    12.12.2023 20:02
    Menzis?
    Kakva je ovo firma? Biće tu problema.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija