Napao lekara na Institutu za majku i dete: Udario ga i pretio mu smrću

V. R. (38) osumnjičen je da je na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić" na Novom Beogradu napao lekara, određeno je zadržavanje.
Napao lekara na Institutu za majku i dete: Udario ga i pretio mu smrću
Foto: Pixabay
Njemu je policija, po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, odredila zadržavanje.
On se sumnjiči da je juče na Institutu za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "Dr Vukan Čupić" na Novom Beogradu napao lekara L. N. Osumnjičeni je lekaru zadao udarac nogom u predelu leve potkolenice i pretio mu smrću. 
V. R. će biti saslušan u četvrtak, 14. decembra.
  • Zima

    14.12.2023 14:51
    Čekaonice po poliklinikama su zastrašujuća, potpuno apsurdna mesta. Doktori možda "nisu ništa krivi", ali ako samo nose bele mantile i glume nedodirljive, onda treba da znaju da su kao takvi beskorisni i nepotrebni. Onda treba i mi da znamo da u toj ustanovi nije neko za koga svaki mesec odlome s naše zarade da bi nam pomogao kad nama i drugima zatreba, nego pretvarant koji je deo neke simulacije koja puca po šavovima. Šta treba da radimo? Da se pomolimo? Da se lečimo sami? Da još jednom platimo za istu stvar negde "privatno"? Koliko je dosta?
  • Pisite o tome

    13.12.2023 16:45
    Novinari bi trebali detaljnije da se pozabave greskama u lecenju, bahatim ponasanjem zdravstvenih radnika i krsenjem ljudskih prava u zdravstvenim institucijama. Mora se podici svest populacije o ovim problemima, otislo je predaleko!
  • Zorica

    13.12.2023 12:59
    Maksimovic
    Poznata mi je cela situacija,naravno da je jadni otac kome je devojcica stara 8 meseci gorela od temperature u hodniku dok su jadni roditelji u vise navrata molili da je pogledaju .na to je isti lekar koga i nije covek napao...govorio cekajte nece joj nista biti..kada je devojcica dozivela FRAS roditelji su uleteli u ordinaciju gde ih je docekao isti lekar i rekao IZLAZITE NAPOLJE niste vi na redu...otac ga je malo odgurnu od cega se napravila citava fama..a da je devojcica umrla..nikome nista..
    Svima nama je vrlo dobro poznato kako funkcionise institut..zalosno....

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija