FOTO Srednjoškolci ponovo simulirali glasanje za: Aleksandru Prijović, Buč Kesidi, Cecu, Desingericu

Neformalno udruženje srednjoškolaca "I mi se pitamo" i "Studenti protiv nasilja" organizovali su danas ispred Doma omladine u Beogradu akciju simulacije glasanja.
FOTO Srednjoškolci ponovo simulirali glasanje za: Aleksandru Prijović, Buč Kesidi, Cecu, Desingericu
Foto: FoNet (Marko Dragoslavić)
Na listiću za glasanje na simuliranim izborima našli su se pevačice Aleksandra Prijović i Svetlana Ražnatović, pevači Buč Kesidi, Dragomir Despić "Desingerica", Zdravko Čolić, Aleksandar Vuksanović, kao i bend "Crni Cerak".
Rezultati glasanja biće objavljeni danas u 19 časova.
Jedan od osnivača neformalnog udruženja "I mi se pitamo" Stefan Marković izjavio je za FoNet da akcija ima za cilj edukaciju srednjoškolaca o izbornom procesu.
 
"Mi želimo da u sklopu naše najveće akcije pozovemo sve srednjoškolce i mlade da iskoriste svoje izborno pravo", rekao je on.
 
 
Marković je istakao da su edukacija mladih i njihovo uključivanje u izborni proces od izuzetnog značaja i pozvao sve da 17. decembra masovno izađu na birališta.
  • ex chapman

    14.12.2023 12:36
    Srbija
    je to
    vidi se po izboru
    ili cete reci da je i ovo lazirao Vucic?
    takvi ste i sta vam mi mozemo? ni pomoci ni odmoci
    laku noc deco
  • Zemlja čudesa

    13.12.2023 22:19
    Gospođa sa slike koja glasa je verovatno zakasnila na čas, nekih 30-35 godina?
  • @Jbt

    13.12.2023 17:20
    Nemojte tako o studentima i "penzionerčinama". Nisu u prilici da svoje dostojanstvo prodaju skuplje - SNS-u za položaj u državnoj službi ili Zapadu za novac iz fondova za unapredjenje demokratije i ljudskih prava. Uzimaju šta im se nudi, kao i toliki drugi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija