Kapetanu Vojske Srbije doživotni zatvor zbog silovanja maloletne ćerke u Leskovcu

Veće Višeg suda u Leskovcu proglasilo je krivim kapetana Vojske Srbije S. S. zbog silovanja svoje maloletne ćerke od novembra 2019. do maja 2022. godine i osudilo ga na kaznu doživotnog zatvora.
Kapetanu Vojske Srbije doživotni zatvor zbog silovanja maloletne ćerke u Leskovcu
Foto: 021.rs
Kako se navodi u saoštenju, prilikom odlučivanja o vrsti i meri kazne sud je imao u vidu brojne otežavajuće okolnosti koje se odnose na način i vreme izvršenja krivičnog dela, ličnost optuženog, odsustvo empatije, težinu posledica krivičnog dela, nalazeći da ne postoje olakšavajuće okolnosti.
"Sud je našao da se takvom presudom utiče i na druge građane da se uzdrže od vršenja takvih i sličnih najtežih krivičnih dela", stoji u saopštenju koje potpisuje predsednik Višeg suda u Leskovcu Nebojša Stojičić.
Prilikom suđenja i donošenja odluke javnost je bila isključena.
  • Sabahudin

    16.12.2023 07:45
    Omerović
    Nadamo se da će ga spustiti u neki rudnik gde će u prijatnom okruženju imati vremena da razmisli o svemu...
  • BoeserWolf

    16.12.2023 03:14
    Pred izbore doživotna, posle izbora nanogica.
  • Mio ns

    16.12.2023 01:49
    Sudstvo
    Vidim citaoci veruju u nase (Srbija) pravosudje i sudstvo i veruju da je svako koga sud oglasi krivim zaista i kriv(ne mislim na konkretan slucaj vec uopsteno) i vole kad nasi sudovi izricu visoke kazne po mogucnosti dozivotne kazne zatvora vodjeni slepo emocijama? Kad su osetljivi slucajevi tj price u pitanju ,pogotovo. Znaci srbija je razvijena zemlja cim citaoci veruju u nase sudstvo i sudstvubi pravosudju... to je dobro onda.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija