Đilas: Promena je počela i ne može se zaustaviti

Promena je počela i ne postoji sila koja to može da zaustavi, izjavio je predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas.
Đilas: Promena je počela i ne može se zaustaviti
Foto: FoNet
Đilas je rano jutros glasao na Vračaru i tom prilikom rekao da će se danas "pokazati snaga naroda koji ne želi da živi u neizvesnosti".
"Narod želi da živi u zemlji bez korupcije, naglog rasta cena i u zemlji gde će se ulagati u obrazovanje i iz koje mladi ljudi neće odlaziti", rekao je Đilas, čija je stranka deo kolaiicje "Srbija protiv nasilja".
On je istakao da ne postoji ništa što tu promenu može da zaustavi.
 
Govoreći o svojim očekivanjima, lider SSP je naglasio kako očekuje da će građani masovno izaći na birališta i pokazati svoju izbornu volju.
 
"Mi ćemo, kao najveća opoziciona lista, njihovu volju braniti svim mogućim demokratskim sredstvima", poručio je Đilas. 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija