Obradović: U našim poslanicima građani će imati i zastupnike i zaštitnike

Lider Dveri i nosilac liste koalicije Nacionalno okupljanje Boško Obradović zahvalio se svima onima koji su "prepoznali značaj jednog novog evropskog talasa".
Obradović: U našim poslanicima građani će imati i zastupnike i zaštitnike
Foto: 021.rs
"To je upravo politika suverenizma, u našem slučaju politika novog srpskog suverenizma, a mi se obavezujemo svima koji su za nas glasali da ćemo u budućem sazivu Narodne skupštine biti i glas za očuvanje Kosova i Metohije u sastavu Srbije, protiv sankcija Rusiji i protiv članstva u NATO, za porodičnu politiku ekološku politiku i za ekonomski i ekološki patriotizam", rekao je Obradović.
On je glasao na biračkom mestu u Čačku.
Obradović je poručio da građanima da će u poslanicima te koalicije imati "i zastupnika i zaštitnika". 
  • B

    17.12.2023 21:42
    B
    Opravdano ste propali i nestacete od sutra kao da niste ni postojali!
  • Radojka

    17.12.2023 20:20
    Nema nama zastite ni od koga,a najmanje od Boska i Zavetnice.Pokazali ste se,kada niste prihvatili Sporazum.Dovidenja vam zelim.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.