"Srbija protiv nasilja": Drugi smo na republičkom nivou, a tek smo počeli da brojimo Beograd

Šef beogradskog izbornog štaba "Srbija protiv nasilja" Peđa Mitrović objavio je rezultate izbora na osnovu 10 odsto obrađenih glasova po kojima je ta lista drugoplasirana na republičkom nivou.
"Srbija protiv nasilja": Drugi smo na republičkom nivou, a tek smo počeli da brojimo Beograd
Foto: FoNet/AP
Međutim, Mitrović nije iznosio podatke za Beograd.
Mitrović je na konferenciji za novinare u štabu rekao da je na osnovu 10 odsto prebrojanih glasova rekao da je SNS osvojio 46,1 odsto, Srbija protiv nasilja 26,9 odsto, SPS 6,3 odsto, NADA 5,5 odsto i Branimir Nestorović pet odsto.
"Svi ostali su ispod cenzusa", rekao je Mitrović.
 
"Što se tiče Beograda, dakle, Beograd se još broji, upravo su zatvorena poslednja biračka mesta, dakle tek sada počinjemo sa brojanjem. Ono što definitivno ostaje, to je naša projekcija iz prethodnog javljenja. Imamo svaku osnovu za dobru veru u dobar rezultat naše koalicije, odnosu za pobedu u Beogradu, zato što na svim biračkim mestima, na kojima su na prošlim izborima ostvarili pobedu, beležimo rast izlaznosti, na svim biračkim mestima gde je Srpska napredna stranka beležila dobar rezultat, beležimo pad izlaznosti", rekao je Mitrović.   
  • Bačen glas

    17.12.2023 23:35
    Amateri i Baja
    AV čestitam. Naprednjaci o vama (a i o njemu) mislim što i juče (kaz'la bi ali ne bi pustili u javni prostor) ali jedno je sigurno. Nisu vam ovi za koje sam glasala ni do kolena. Evo zahvaljuju se, iznenađeni istorijskom krađom, ko da su pre mesec dana stigli iz Skandinavije. Braniće ih kažu istrajno. Verujem, kao i što su istrajali u zahtevima protesta čiji naziv lista nosi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.