Vučević: Ponosni na rezultat, najveća zasluga ide Vučiću koji je učestvovao u kampanji sa nama

Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) Miloš Vučević je, povodom izbornog uspeha koalicije oko SNS, čestitao građanima Srbije, te naveo da je ta stranka ponosna na izborni rezultat.
Vučević: Ponosni na rezultat, najveća zasluga ide Vučiću koji je učestvovao u kampanji sa nama
Foto: 021.rs
"Ponosni smo na izborni rezultat, ostajemo smireni i racionalni jer smo svesni odgovornosti koja nas čeka", napisao je on na društvenoij mreži Iks (X).
Svesni smo, kako je dodao, "da i kada pobeđujemo, treba da pokažemo dozu ozbiljnosti".
"Najveća zasluga ide (predsedniku Srbije i članu SNS-a) Aleksandru Vučiću koji je učestvovao u kampanji sa nama i u svojim razgovorima sa medijima nosio pobedničku energiju", naveo je Vučević.
 
Kazao je i da "nikakvu ideologiju nije prepoznao u opoziciji", a to je ključno, jer, kako je rekao, morate građanima predstaviti na koji način ćete voditi državu, što oni nisu uradili.
  • Gari

    19.12.2023 09:02
    Meni ne smeta što je Vučić učestvovao u izborima jer je on za mene personifikacija svega lošeg u novijoj Srpskoj istoriji. I raspada države, i izgubljenih ratova 90-tih i bombardovanja, i bede, i progona Srba, i progona Hrvata, Mađara i Bošnjaka, i ubistava novinara, i kriminalnih klanova. Generalno da on nije učestvovao ne bih ni glasao za opoziciju.
  • Pobesneli Laloš

    18.12.2023 21:20
    AV po Zakonu NE sme da učestvuje u izbornom postupku!!!
  • crni i beli pioni

    18.12.2023 21:06
    Koliko god se meni ne sviđali rezultati glasanja Vučević je potpuno u pravu kada kaže da opozicija nema nikakvu ideologiju. Fraze "da živimo pristojno i normalno" nisu ideologija već lepe želje koje ne mogu da pokrenu veliki broj ljudi. Nikada jasno nisam čuo da im je cilj rušenje Vučića i preuzimanje vlasti, nikada nisu spomenili redefinisanje imovinsko-pravnih odnosa u društvu, nema jasne strategije odbrane nacionalnih interesa... Sve stranke u Srbiji imaju isti okvir a to je divlji kapitalizam. U takvom okviru ne postoji veliko interesovanje naroda za promene pošto im je sasvim svejedno ko ih gura pod malj divljeg kapitalizma. Notari, izvršitelji, ogromne subvencije stranim firmama, male plate i prljave tehnologije ostaju bez obzira koja stranka dođe na vlast. Zašto bi se narod borio da sve ostane isto.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija