Dvojica uhapšena zbog incidenta tokom protesta ispred RIK-a

Beogradska policija je uhapsila D. M. (20) iz Jagodine i I. K. (19) iz Beograda zbog nasilničkog ponašanja.
Dvojica uhapšena zbog incidenta tokom protesta ispred RIK-a
Foto: FoNet
Sumnja se da je D. M. sinoć ispred zgrade Republičke izborne komisije, u Ulici kralja Milana, sprečavao članove te komisije da odu nakon izlaska iz zgrade, a potom i odgurnuo direktora Republičkog zavoda za statistiku Miladina Kovačevića (na slici).
I. K. je, kako se sumnja, više puta bacio čvrste predmete ka zgradi RIK-a, pokušavao da ukloni zaštitnu ogradu, vređao policajce, a potom odgurnuo jednog policijskog službenika.
Protiv tridesetčetvorogodišnjeg muškarca biće podneta prekršajna prijava u redovnom postupku zbog vređanja, vršenja nasilja, pretnje ili tuče.
 
D. M. i I. K. je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni nadležnom tužilaštvu. 
  • Fantom iz opere

    19.12.2023 16:17
    Kaj nije pedeset?
    Čovek (ili šta je već) sinoć izjavi rulja od njih pedeset ga je oborila na zemlju. A pokazao je i veliku dozu kulture, prekinuvši intervju gospodina Šabića. Dakle tom čoveku treba da verujemo da ništa sporno nije bilo u ovom izbornom procesu.
  • @Juca

    19.12.2023 15:25
    Pa to nije u redu, previse su blagi i anemicni
  • Vazd

    19.12.2023 13:44
    Tibi
    Ovi su extremisti, ceo SNS je extreman, izuzetno extreman, dosta je sa setanjem, od toga nema nista!
    Cela botovska armija treba da se zahvali Bogu sto ih niko i dalje ne dira, u normalnoj zemlji bi nakon deceniju ovakvih stvari vec odavno izbio gradjanski rat, ko zna sta bi se desilo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.