Episkop bački Irinej čestitao Vučiću "izborni trijumf otadžbinske opcije"

Episkop bački Irinej čestitao je predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na "trijumfu otadžbinske opcije" na izborima, oslovljavajući ga sa "uvaženi dospodine Predsedniče, dragi prijatelju".
Episkop bački Irinej čestitao Vučiću "izborni trijumf otadžbinske opcije"
Foto: 021.rs
Kako je saopštila Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike, Vučić je od episkopa Irineja primio česititku povodom "uspešno održanih vanrednih parlamentarnih i lokalnih izbora i pobede koalicije 'Aleksandar Vučić – Srbija ne sme da stane'".
Episkop Irinej mu je čestito i slavu, želeći mu zdravlje i porodičnu sreću, kao i "uspeh u misiji očuvanja Srpstva i Srbije u teškim okolnostima".
"Upućujem Vam ujedno srdačne čestitke povodom izbornog trijumfa otadžbinske opcije koju, zajedno sa svojim saradnicima, zastupate i za koju se, ne štedeći sebe, zalažete, sa molitvenom željom da Vas Bog blagoslovi i dade Vam mnogo uspeha u daljem vršenju poverene Vam najodgovornije državničke dužnosti, u našem vremenu ogromnih izazova i iskušenja sa kojima je suočena naša Otadžbina i srpski narod u celini“, naveo je episkop Irinej.
  • комшиница

    21.12.2023 00:11
    @Лиманац
    Лиманац, теби је све Слава Богу! од рушења Црквене општине до ове злоупотребе ауторита од стране г. Преосвећеног. Нико неће спасити душу полтронишући поповима, зато Лиманац Слава Богу - Богу а не Слава Богу - поповима па макар он био и владика!!!
  • VVV

    20.12.2023 21:24
    Preporuka
    Za ćiriličnog Limanca: Ja putujem na Kosovo svaki mesec, bio sam preko 60 puta i nisam primetio da je u sastavu srbije. Šta bih ja želeo, to je sasvim druga stvar.
    Ako Limanac vidi stvari koje ne postoje, onda je to vrsta oboljenja i potrebno je lečiti, ako je moguće.
  • Suština

    20.12.2023 20:06
    @komšinica
    "Žalosno je što Crkva ne podupire narod i državu a to bi treabalo da je njena misija izmedju ostalog"

    Crkva podupire Crkvu. Oduvek i zanavek.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.