Jovanović Ćuta: Beogradom će vladati treće oko ako se izbori ne ponove

Jedan od lidera liste "Srbija protiv nasilja" Aleksandar Jovanović Ćuta izjavio je da ta koalicija ne bi trebalo da učestvuje u radu beogradskog parlamenta ukoliko izbori ne budu ponovljeni.
Predsednik Ekološkog ustanka je kazao da očekuje da opozicija neće priznati krađu na beogradskim izborima i da ne bi trebalo da učestvuje u radu gradske skupštine.
"Pozivam (Aleksandar) Vučića da prekine s ovom agonijom i da raspiše gradske izbore na kojima bi glasali samo oni koji žive u Beogradu. U protivnom, gradom će upravljati SNS, ostaci SPS-a i treće oko na čelu s (Branimir) Nestorovićem“, rekao je Jovanović.
 
Prema podacima Gradske izborne komisije, na izborima za gradski parlament lista "Aleksandar Vučić-Beograd ne sme da stane" osvojila je 39,34 odsto glasova (49 mandata), "Ivica Dačić-SPS,JS,ZS" 4,8 odsto (6), "Srbija protiv nasilja" 34,27 odsto glasova (42), "NADA za Beograd" 6,01 odsto (7) i "Mi – glas iz naroda" 5,37 odsto glasova, odnosno šest manadata.
 
Većina opozicionih stranaka je zbog, kako su naveli, brojnih neregularnosti, zatražila poništavanje gradskih izbora.
 
  • Smehotres

    24.12.2023 17:33
    Ono kada neko ko se svojevoljno potpisuje kao patka se nekome ruga da je majmun. Neprocenljivo. Logično je da je uveren i da su patke inteligentnije od majmuna, to je makar očekivan proizvod pačijeg mozga. U ovom slučaju znak @ ispred potpisa nije samo znak da mu je neki komentar namenjen, već i veran opis njegovog karaktera.
  • pajo patak

    22.12.2023 13:27
    @pajo
    da li vredni saradniče službe znaš koji je odomaćen izraz za simbol @ ? - majmun. Znači: ti si majmun pajoa.
  • Per

    22.12.2023 02:26
    Izbori
    Karakter većeg dela opozicije je vašarski-čobanski. Cilj izborne politike za bolje građanima je ne kultura prema narodu koje podržavaju Vučića. Ova opozicija kako se ponaša može da navuče bes na vođe iste i da se pojavi na vlasti Srbije neki diktator. Kuku tek. Balavanderi opozicioni podržani spolja nisu to osetili. Miloš Jovanović od sebe napravi vrdalamu ne primernu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija