Sa gradilišta auto-puta do Požege preko noći ukraden bager vredan 40.000 evra

Za sada nepoznati počinilac ukrao je u dragačevskom selu Markovica bager marke TB 175, koji radi na izgradnji deonice auto-puta od Preljine do Požege i pripada privatnoj firmi iz Požege.
Sa gradilišta auto-puta do Požege preko noći ukraden bager vredan 40.000 evra
Foto: Pixabay

"Kada sam došao na posao video sam da nema bagera na mestu gde je ostavljen. Obišao sam ceo potez gde radimo i nisam našao građevinsku mašinu. Odmah pozvao sam poslodavca pa potom policiju, koja je brzo izašla na lice mesta", rekao je Darko Milanković, jedan od radnika na izgradnji auto-puta koji je koristio ovu građevinsku mašinu.

"Jedan od meštana koji živi u blizini rekao mi je da je sinoć, oko 22 sata, u povratku sa posla video kako neko taj bager tovari na kamion", dodao je on.

Građevinska mašina teška je 7,5 tona, a njena vrednost je oko 40.000 evra. 
 
Policijske ekipe rade na ovom slučaju.
  • Što ste takvi

    21.12.2023 09:19
    Čovek uzeo na poslugu. Treba nešto da uradi pa će ga vratiti. Pogrešio je što nije ostavio poruku.
  • Anonymous

    21.12.2023 05:30
    PolicijskE ekipE rade na slucaju. A sta bi sa 63 komada oruzja koji su nestali iz PU Nis?
  • 9

    21.12.2023 01:54
    Osiguranje
    će platiti ,mašina će u "zemlju propasti" tako sićušna . Ako slučajno stigne do granice ni carina ni policija je neće videti , a ako ne brojevi motora i karoserije će biti prekucani MUP koji neće moći da je pronađe će je ponovo registrovati i svi zadovoljni. Jedino će premija osiguranja za privatne automobile malo (za 40% ) skočiti da odmah nadoknade gubitak i tako iz dana u dan.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.