Stojanović: Pitanje je samo kako će SNS i SPS da namaknu još jedan mandat za većinu u Beogradu

Politikolog Boban Stojanović napisao je u autorskom tekstu da nema govora o tome da bi lider liste "Mi - glas iz naroda" Branimir Nestorović mogao da pravi vlast u Beogradu sa opozicijom.
Stojanović: Pitanje je samo kako će SNS i SPS da namaknu još jedan mandat za većinu u Beogradu
Foto: Youtube (Nova S, Screenshot)

Stojanović je naveo da je samo pitanje kako će Srpska napredna stranka  i Socijalistička partija Srbije da "namaknu još jedan mandat za većinu".

On je  za današnje izdanje nedeljnika "NIN"  naveo da sada samo pitanje opcije za formiranje vlasti - da je jedna da SNS i SPS naprave vlast sa Nestorovićem, koji je rekao da neće ni sa jednima, ni sa drugima, ali da je otvoren za razgovore o nekim projektima.

Stojanović je podsetio i da su prošle godine SNS i SPS napravili vlast uz ljude koji su im prišli iz Pokreta obnove kraljevine Srbije i Zavetnika i da je sada pitanje koliko su odbornici sa liste Nove Demokratske stranke Srbije i POKS sigurni "da neće imati novog Vuka Stanića" i koliko je sigurno da lista "Srbija protiv nasilja" neće imati "nove Dejane Bulatoviće".
 
"Naravno postoji opcija i da se ne formira gradska vlast i da se onda održe još jedni izbori za odbornike za odbornike u gradu Beogradu, što ne bih isključio kao opciju - ali ne bih je ni previše očekivao", naveo je Stojanović. 
  • NS

    21.12.2023 11:12
    Riba
    Stari dobri Ivica,pa zar ste sumnjali da je zaboravio da pliva.
    Pa njegovih 5-6% je ionako u SNS-u,tako da ne vidim ništa čudno da se opet dogovore,a pošteno rečeno ne vidim i ništa loše u tome.
    Ovi drugi ne mogu brate gladni da vladaju.
  • Skoro kao strateg

    21.12.2023 10:27
    "Naravno postoji opcija i da se ne formira gradska vlast i da se onda održe još jedni izbori za odbornike za odbornike u gradu Beogradu, što ne bih isključio kao opciju - ali ne bih je ni previše očekivao", naveo je Stojanović. 

    Sada će Tata Hil da da nalog vrdalami da ponovi izbore, vrdalama neće priznati da su izbori pokradeni nego će mu Nestorović biti izgovor za ponavljanje izbora.

    Na ponovljenim izborima zna se da će vrdalama mobilisati sve svoje, a koliko će Đilas uspeti da mobiliše?

    Kakav igrokaz!
  • ovome što nezna

    21.12.2023 10:24
    mandate imaju:
    - DSS
    - POKS
    - MI-Nesterović
    - Lista nasilja s'koca i konopca ko zna koga tu ima

    Biraj brate, neko će sigurno hteti u vlast

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija