Mihajlović, Šormaz i Pak pozivaju opoziciju da odbije mandate u parlamentu

Pokret koji predvode bivši naprednjaci poziva opoziciju da odbije mandate u beogradskom i republičkom parlamentu.
Mihajlović, Šormaz i Pak pozivaju opoziciju da odbije mandate u parlamentu
Foto: 021.rs
Pokret Uvek za Srbiju, koji predstavljaju bivši funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović, Stanislava Pak i Dragan Šormaz, poručio je danas da je jedino rešenje za krizu, pored protesta, da opozicija jedinstveno odbije da prihvati mandate u gradskom i republičkom parlamentu.
"Posle još jednih izbora u Srbiji, činjenica je da je bilo ozbiljnih kršenja izbornog procesa u vidu zloupotrebe položaja javnih funkcionera, pre svega predsednika Srbije koji je bio sveprisutan u kampanji SNS, zloupotreba javnih resursa i manipulacija glasačima, uključujući kupovine glasova, migracija glasača iz Republike Srpske i unutrašnosti Srbije kako bi se uticalo na rezultate lokalnih i parlamentarnih izbora", dodaje se u saopštenju
Pokret Uvek za Srbiju je, kako se navodi, na vreme upozoravao da će doći do krađe glasova i da će izbori biti neregularni.
 
Odbijanje mandata je način da opozicija pokaže da zaista brani izbornu volju građana i pošalje poruku demokratskim društvima da izborni proces u Srbiji mora da se menja, dodaju iz Uvek za Srbiju.
  • Direktor

    22.12.2023 09:06
    Nije pitanje da li neko voli ili ne voli Zoranu nego je konstatacija tačna ne treba sedeti u klupama sa lopovima i prevarantima. A da su na vreme upozoravali, upozoravali su.
  • злица

    21.12.2023 20:28
    Mislim da je to naj pametnije ni jedan opozicioni poslanik na svim nivoima ,ne treba da prihvati mandat.Jednostavno izbori su pokradeni na brutalan način. Da vidimo i opoziciju dali im guzica zinula ,ako ima morala ,odbiće.
  • Misljenje

    21.12.2023 18:39
    Clanovi
    Dusan Z@; Zorana da, Pak i Sirmaz STOP! Moje skromno misljenje.
    Zorana je prihvatljiva, clanstvo u sekti, se ne zaboravlja, svesna je i ona, verujem.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.