"Srbija protiv nasilja" predala GIK-u zahtev za uvid u materijal sa beogradskih izbora

Članovi Gradske izborne komisije (GIK) ispred liste "Srbija protiv nasilja" predali su danas GIK-u zahtev za uvid u celokupni izborni materijal sa nedeljnih lokalnih izbora u Beogradu.
"Srbija protiv nasilja" predala GIK-u zahtev za uvid u materijal sa beogradskih izbora
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Kako su rekli novinarima ispred prostorija GIK, zahtev su podneli jer "imaju dokaze da su izbori u Beogradu pokradeni".
 
"To nije samo tvrdnja opozicije već i predstavnika međunarodnih posmatračkih misija koji su otvoreno rekli da je bilo kupovine glasova, da su glasali 'fantomski' birači", rekli su članovi GIK ispred liste "Srbija protiv nasilja".
 

Najavili su da će, po obraćanju novinarima, pokušati da pristupe izbornom materijalu u prostorijama GIK, kako bi prikupili "dodatne dokaze o izbornim neregularnostima".

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija