Nestorović: Podržaćemo vlast ako neko pokuša nasilne promene na ulici

Nosilac liste "Mi, glas iz naroda" Branimir Nestorović kaže da ostaju pri stavu da neće pružati podršku nijednoj stranci, ali da bi podržali vlast ako bi došlo do pokušaja nasilnih promena na ulici.

Nestorović je rekao da se komplikuje situacija i da ako bi došlo do nasilne promene na ulicama da bi njegova lista podržala vlast.

"Samo jednu malu ogradu imamo, jer se komplikuje situacija sa tzv. prozapadnom opozicijom – ako bi došlo do nasilne pomene na ulici mi bismo onda podržali vast, jer onaj ko je na vlasti predstavlja državu“, rekao je Nestorović, na pitanje da li su doneli odluku koga će podržati i da li će sa nekom strankom ići u koaliciju.

On je istakao da bi to bila jedina varijanta da nekoga podrže.

"Mi nećemo ni sa kim, jer i nas niko nije podržao. Mi smo od početka sami. Svi su nas bojkotovali, potcenjivali. Bilo bi loše za pokret da se na početku svrstavamo na jednu stranu. Možda bi bilo profitabilno za nekog pojedinačno, ali loše za pokret“, rekao je Nestorović.
 
Odgovarajući na pitanje šta bi značila u praksi manjinska podrška naprednjacima i socijalistima u gradu, ukoliko se te dve stranke dogovore da formiraju vlast, Nestorović kaže da ne zna šta bi to značilo i istakao da njih niko nije zvao i da nikakvu konkretnu ponudu nisu dobili.
 
"Predsednik Aleksandar Vučić je u dva-tri navrata ponovio da od nas zavisi, ali mi nikakvu konkretnu ponudu od njih nismo dobili. Mi ni sa kim nismo razgovarali zato što ne znam o čemu bismo razgovarali. Ako doneseš odluku da nećeš da učestvuješ onda nemaš o čemu u stvari da razgovaraš. Tako da mi nemamo nikakve konkretne ponude", rekao je Nestorović.
  • Predrag

    24.12.2023 07:57
    Neću, hoću,hoću, hoću....!
  • Brundo

    23.12.2023 20:27
    Puf
    Pitanje za doktora-a kakve veze imaju eventualni nemiri na ulici sa podrskom Pokreta aktuelnoj vlasti kada lista SNS sama moze da formira vlast u drzavi?Nesto mi tu smrdi i zbog toga vam ne verujem,doktore!Previse vas je vlast zaduzila,a i privilegije koje donosi vlast nisu za potcenjivanje!
  • Bivsi Udbas

    23.12.2023 02:15
    Bravo Doktore
    Imate moju podrsku.Samo tako.Sluzba je Neunistiva.Narodu na znanje i ravnanje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija