Šider: Smešni napadi i dezinformacije Ane Brnabić

Poslanik Evropskog parlamenta Andreas Šider optužio je danas premijerku Anu Brnabić da širi "smešne dezinformacije" u vezi sprovođenja izbora u Srbiji.
Šider: Smešni napadi i dezinformacije Ane Brnabić
Foto: 021.rs

"Moj odgovor na smešne napade i dezinformacije premijerke Brnabić je da kada bi u Srbiji bilo slobodnih medija i kada bi vlast sprečila neregularnosti i omogućila jednake uslove za učesnike na izborima, o tim stvarima ne bismo morali ni da razgovaramo", naveo je Šider na društvenoj mreži Iks (X), povodom tvrdnje Brnabić da je on "jedno potpisao, a drugo priča".

Brnabić je navela da je Šider bio posmatrač na četri biračka mesta u Beogradu, Novom sadu i Bačkom Petrovcu.

"Imao je nula primedbi, kako o radu biračkih odbora, tako i o posmatračima. Dakle, jedno je potpisao, a drugo priča. Nikada nije imao ništa lepo da kaže. Toliko", stoji u objavi Brnabić na društvenoj mreži Iks (X).
 
Andreas Šider je bio član misije Evropskog parlamenta koja je posmatrala izbore u Srbiji.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija