Uhapšena referentkinja za naplatu u EPS-u, prisvojila skoro dva miliona dinara

Policija je uhapsila su A. L. (31) iz Užica osumnjičenu da je proneverom u obavljanju privredne delatnosti oštetila AD "Elektroprivreda Srbije".
Uhapšena referentkinja za naplatu u EPS-u, prisvojila skoro dva miliona dinara
Foto: Pixabay
"Sumnja se da je, obavljajući poslove referenta za obračun i naplatu za AD "Elektroprivreda Srbije" Ogranak "EPS Snabdevanje", Služba za obračun i naplatu Užice, prisvojila novac koji joj je poveren u radu u iznosu od oko 1.959.500 dinara", saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Ovo je trajalo u periodu od marta do jula 2023. godine.

Kako je navedno, sumnja se da je taj iznos naplatila po osnovu naloga i izveštaja o uplati od potrošača - vlasnika električnih brojila, pri čemu ih nije evidentirala na blagajni. 

  • CISTAC

    22.12.2023 21:25
    Sta ce cena,kada je ave videla ko lapa u EPSu i da je skolovanija od onog pecenjara i ugostitelja sto lozi blato,sena kaze daj malo i ja da uzmem
  • Pera

    22.12.2023 21:14
    I sta sad
    I sta sad, ona ukrala 2 miliona, vi je uhapsili i?
    Ko će vratiti te pare?
    Ko će platiti to što je trebalo da se plati?
    Kako neko može uopšte to da radi, odredjeni vremenski period, a da niko ne primeti? Šef? Rukovodilac? (Koga briga za državne pare, jel)

    Možeš li kod privatnika da kradeš, odredjeni vremenski period, a da on ne primeti, i ukradeš 2 miliona i nikom ništa. E pa ne možeš drugarice...
  • Pera

    22.12.2023 20:15
    Pravopis
    Kako su ljudi nepismeni ali vole da komentarišu to je čudo.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.