Milivojević: Ne želimo da pregovaramo, nećemo u lažnu skupštinu, hoćemo nove izbore

Funkcioner Demokratske stranke (DS) Srđan Milivojević je večeras na protestu u Nišu izjavio da koalicija "Srbija protiv nasilja" ne pristaje na pogodbe, već zahteva ponavljanje izbora.

"Danas je 'parizer dahija' u liku Aleksandra Vučića kazao da je spreman da reformira vlast u Beogradu jer Nestorović neće sa njima u vlast. Mi ne želimo da pregovaramo oko našeg dostojanstva. Briga nas s kim će Nestorović! Uhvaćen si u krađi i tražimo nove izbore!", rekao je Milivojević u govoru ispred Skupštine Grada Niša.

On je poručio građanima da protesti ne predstavljaju nikakvu borbu opozicije za procente i mandate.
 
"Vratićemo mandate, nećemo u lažnu skupštinu. Ovo je borba za esencijalno ljudsko dostojanstvo, za pravdu, slobodu, istinu", naglasio je Milivojević.
Upozorio je da će odgovorni morati da odgovaraju za krađu izbora: "Za krađu slede krivične prijave i krivična odgovornost. Nema novih izbora po pravilima mafije!", rekao je Milivojević.
 
Preneo je da su međunarodni posmatrači izbora rekli da je to najveća krađa u istoriji višestranačkih izbora na tlu Evrope.
 
"Imam poruku za one iz sveta koji su rekli da su ovo najgori izbori kojima su prisustvovali: Uradite ono što je do vas, a mi ćemo ono što je do nas!", kazao je Milivojević.
  • milicica

    23.12.2023 18:01
    ko ste to vi
    Hocete ali ste nesposobni a alavi. Losa kombinacija
  • /

    23.12.2023 09:38
    /
    ma kakvi novi izbori. treba traziti da priznaju rezultate izbora kao milosevic. novim izborima im se daje samo vreme da se pregrupisu
  • Pjotr

    23.12.2023 08:34
    Uzalud
    Ovog Milivojevića kad vidim i čujem jasno mi je da ništa od promena nema. Klinci ga pre neku noć ispreskakali on ne zna u kojoj je brzini. Nema tu energije i ličnosti koja bi mogla ovo da iznese.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija