Grbović: Ustavni sud jedina institucija koja može da poništi izbore

Predsednik Pokreta slobodnih građana (PSG) Pavle Grbović izjavio je da je Ustavni sud jedina institucija koja ima legitimitet da poništi izbore.
Grbović: Ustavni sud jedina institucija koja može da poništi izbore
Foto: 021.rs

Grbović je kazao na N1 da se opozicija još nije obratila Ustavnom sudu, ali da se pripremaju za to.

On je rekao da je "naivno verovati da će policija i tužilaštvo uraditi svoj deo posla".

Dodao je da su upravo te institucije na dan izbora zakazale.
 
Grbović je ocenio da lokalni izbori treba u svim opštinama da se održavaju u isto vreme kako bi se sprečilo interno preseljavanje ljudi i tako uticalo na rezultate.
  • Predrag

    25.12.2023 02:10
    Jaka vam je crkva u kojoj hoćete da se krstite!
  • Bojan

    24.12.2023 19:30
    Farsa
    Da je tako ponistili bi ih u zacetku procesa jer nisu raspisani kako to Ustav naze na celoj teritoriji R.Srbije.
  • Jakov

    24.12.2023 18:17
    Teška priča
    Da li je bilo namenskog "prebacivanja" birača u BG?. Vrlo verovatno da je tako, ali...Opozicija NIJE proveravala biračke spiskove pre izbora. Opozicija NIJE analizirala broj novih birača koji su upisani neposredno ili par meseci pre izbora u birački spisak. Opozicija NIJE obučavala svoje članove biračkih odbora, većina nije bila prisutna na biračkim mestima. Opozicija NIJE uložila niti jedan smisleni prigovor izbornim komisijama u toku izbornog dana. Opozicija NIJE pametno organizovala proteste jer posle Nove godine na istima neće biti nikoga. Opozicija NIJE uputila Ustavnom sudu zahtev za poništavanje izbora. Opozicija IMA bogate, bahate neznalice u svom pravnom timu...Na ponovljenim izborima deo Beograđana biće na skijanju, deo neće izaći više na izbore...biće manje glasova za opozicuju jer su jadni, sujetni, lovarni, umišljeni i loše organizovani. P.s. NISAM BOT

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.