Vučić o štrajku glađu opozicije: Neka prekinu, neće time ništa postići

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pozvao je članove opozicije koji štrajkuju glađu da sa tim prekinu.
On je rekao da "slobodno mogu da prestanu i da se vrate svojim obavezama - mogu da organizuju proteste svakog dana".
 
On je u svom obraćanju istakao da glađu štrajkuju i pristalice vlasti koji se "bore protiv izborne krađe ovih iz opozicije, ali to niko nije hteo da objavi".
Vučić je podsetio na slučaj kada je Tomislav Nikolić štrajkovao glađu 2011. godine, navodeći da "time nije postigao ništa, samo što je ugrozio svoje zdravlje".
 
"Neka se lepo vrate svojim obavezama. Mogu da organizuju proteste svakog dana. Svakog dana imamo proteste ispred Predsedništva", rekao je predsednik.
Govoreći o izjavi Dragana Đilasa da je "Ana Brnabić kombinacija Sime Spasića, Vojislava Šešelja i Jovane Jeremić", Vučić kaže da su sve troje mnogo časniji od Dragana Đilasa.
 
"Mislim da je Ani Brnabić važnije šta o njoj misle građani Srbije. Ja o njoj mislim sve najbolje. Mislim da je izrasla u velikog borca", kazao je Vučić i dodao da se borila mnogo jače nego i potencijalni kandidati za predsednika Vlade.
 
Govoreći o najavljenim blokadama saobraćajnica u Beogradu i dolasku studenata iz Novog Sada da se pridruže beogradskim koleginicama i kolegama, Vučić je rekao da mu je u tome "najvažnije da novosadski studenti plate kartu u vozu za Beograd, a da je već navikao na blokade i da će se sa tim nositi kao i da sad".
  • Nikola

    24.12.2023 17:52
    Da li se mozda Predsednik seca kada su on i Tomislav Nikolic sedeli na stiroporima i Nikolic strajkovao gladju trazeci nove izbore? Ako se seca, neka nam sada kaze sta su hteli time da postignu? A mozda se boji da ce opozicija da postigne isto sto su oni onomad postigli? E, ko od maca zivi od maca i gubi vlast.
  • B

    24.12.2023 17:18
    Ideja
    Pitajte prvog grobara Srbije da li štrajk glađu daje rezultate?
    Da imamo vojsku, navijao bih za državni udar, mada nemamo ni državu...
  • zztop

    24.12.2023 16:48
    Eto dragi mladi ljudi studenti i ostali ovaj lik vam se u lice ruga , nadam se da će za koji dan i njemu osnovci vikati "gde si lopove" kao onomad dodiku ...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.