Manojlović: Opozicija ima dva načina borbe protiv izborne krađe

Direktor za kampanje pokreta Kreni-promeni Savo Manojlović kaže da opozicija ima dva puta borbe protiv, kako navodi, izborne krađe.
Manojlović: Opozicija ima dva načina borbe protiv izborne krađe
Foto: 021.rs

Prvi je nepriznavanje izbora, a drugi ulazak u institucije.

"Prvi put podrazumeva odbijanje svih mandata i ulazak u totalnu vaninstitucionalnu borbu - protesti, blokade, štrajkovi. Drugi je ulazak u institucije, pokušaj popravke anomalija iznutra, pravnim putem uz jačanje svoje strukture", navodi Manojlović.

Po njegovim rečima, najgore je ići između ta dva puta.
 
"Najgore je ići između i drobiti snagu na ulici, a onda uzeti mandate i dati legitimitet izborima. Najbolji trenutak da izađe sa jasnim stavom opozicija je imala sat vremena nakon zatvaranja izbora. Drugi najbolji trenutak je sada", zaključio je on.
  • dobrivoje

    24.12.2023 20:06
    Tata
    muje bio fin čovek,direktor autobuske stanice 90 tih godina u Prištini,SPS kadar.
  • Jelena

    24.12.2023 18:40
    Samo jedan!
    Nema ualska u institucije. Ulaskom u institucije aminuje se ova kradja. Gospodo pokazite principijalnost i odbijte sve mandate. Pozivam da SVMkao i sve ostale manjinske stranke isto to urade. Ko ne odbije mandat pokazuje samo da mu je do poslanicke plate a ne boljitka gradjana Srbije.
  • Mudrovčev

    24.12.2023 18:35
    Bravo Savo!
    Šta ćemo, opozicija je takva-kakva je, ne preostaje nam ništa drugo nego da je opametimo!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija