VIDEO Vučić o događajima u Beogradu: Siledžije će biti uhapšene, sačuvaćemo suverenost

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u kratkom obraćanju javnosti, povodom incidenata kod Skupštine Beograda, rekao je da nikakve revolucije neće biti.
On je poručio građanima da ne brinu.
 
"Iako su scene dramatične, mi volimo svoju zemlju i grad, nismo navikli da nam neko ruši kuću. Nikakva revolucija nije u toku, ništa od toga im neće poći za rukom", poručio je Vučić.

Vučić je naveo da su danima govorili da se sprema nasilje, "jer znaju da narod za njih ne želi da glasa".

Predsednik Srbije se zahvalio stranim službama koje su rekle da znaju šta se priprema, te su i srpske službe mogle da očekuju nasilje.
 
"Oni koji se navodno bore protiv nasilja spremni su da unište našu državu. Država je dovoljno jaka i snažna i njene institucije su dovoljno snažne da odbrane demokratiju, Srbiju i Beograd. Siledžije će biti uhapšene, a nakon toga će nadležni organi reagovati u skladu sa zakonom. Sačuvaćemo suverenost naše zemlje. Odbranićemo mir naše Srbije. Državu im nećemo dati da unište", zaključio je Vučić.

Na protestu koalicije "Srbija protiv nasilja" došlo je do incidenata kada je su opozicioni političari pokušali da uđu u Skupštinu grada.
 
Na zgradi skupštine su razbijena stakla na ulaznim vratima i na prozorima.
 
Opozicioni političari su pozvali policiju da izađe iz zgrade, kako bi oni mogli da uđu da bi se obratili okupljenima.
  • Roditelj

    25.12.2023 10:26
    On
    Zna se ko je najveci siledzija ove jadne Srbije.
  • Petar

    25.12.2023 04:05
    Sta je sa Kosovom
    Kakva crna suverenost kada si ti Vucicu predao Kosovo? Ti si povukao sve drzavne i finansijske institucije sa Kosova, pa i ako i izbegnes sudjenje za izdaju, ostaces upamcen kao najveci izdajnik u istoriji Srbije.
  • Zemlja čudesa

    25.12.2023 02:07
    Duhovit čovek
    Sačuvati suverenost države kojoj svaki bogovetni probisvet iz EU diktira note po kojima će igrati, a Hil deli čvegere za neposlušnost?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija