Dačić o protestu u Beogradu: Puna podrška Vučiću u odbrani slobode

Lider Socijalističke partije Srbije Ivica Dačić osudio je večerašnje incidente u Beogradu na protestu koalicije "Srbija protiv nasilja".
Dačić o protestu u Beogradu: Puna podrška Vučiću u odbrani slobode
Foto: 021.rs
Dačić je naveo da SPS najoštrije osuđuje, kako se navodi, pokušaj nasilnog zauzimanja Skupštine Beograda.
 
"To je još jedna potvrda onoga o čemu sam govorio u predizbornoj kampanji, da je nasilje jedini njihov program, jer znaju da ne mogu dobiti poverenje naroda", navodi se u saopštenju.

Dačić je pružio podršku državni organima da "preduzmu sve odgovarajuće mere protiv nasilnika i siledžija".

Aleksandru Vučić je pružio podršku "u odbrani slobode, samostalnosti, nezavisnosti i suvereniteta Srbije".
 
"Obaveza je svih političkih stranaka da najoštrije osude ovaj bezumni i nasilnički čin. Država je iznad svega i jača je od svih onih koji pokušavaju da je sruše", zaključuje se u saopštenju.

Komentari 29

  • felix

    25.12.2023 10:57
    Dačiću
    nikada rulja neće biti pitana ...
  • Ispod cenzusa Sps

    25.12.2023 06:43
    Da nisu pokradeni izbori ovaj bi bio ispod cenzusa. po svim istraživanjima Dveri su imali veći % od SPS-a. A odjednom posle izbora Dveri ispod cenzusa, a ovi lopovi iz Sps-a iznad cenzusa.
    Možda sve objašnjava nepravilbost koju sam čuo na YT snimku, kaže da su Dveri u istoj ulici na 2 glasačka mesta na jednom imali svog kontrolora, a na drugom mestu nisu imali svog kontrolora. Na mestu gde su imale kontrolora Dveri su dobile 7% glasova, a na mestu u istoj ulici samo drugo glasačko mesto gde Dveri nisu imali kontrolora dobili su 0% glasova. To je nemoguće ! I to pokazuje kako je SPS prešao cenzus iako je po istraživanju bio slabiji od Dveri koje nisu prešle cenzus.
  • Pajo

    25.12.2023 04:45
    Omg
    Pokri se usima sramoto,da nisi ucenama dobio glasove ne bi ni cenzus presao!! Sramoto!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.