Vučić pred akciju policije jede jabuke: "Trenuci predaha"

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić podelio je fotografiju na društvenim mrežama kako jede jabuke neposrednu pred akciju razbijanja protesta u Beogradu.

"Trenuci predaha u predsedništvu. Važno je da sačuvamo mir, pohapsimo nasilnike i obezbedimo budućnost našoj deci. Želim da vi, dragi prijatelji, znate da sam uvek na svom radnom mestu i spreman da štitim stabilnost zemlje, pozivam na uzdržanost, ali i nedvosmisleno sačuvam državu. Našu Srbiju. Jednu jedinu", napisao je Vučić.

Oko 22 sata pripadnici MUP-a krenuli su u akciju razbijanja protesta u Beogradu, na kom je došlo do nasilnih incidenata ispred Skupštine grada.

U akciji je uhapšeno više osoba, ali za sada nema zvaničnih informacija o broju privedenih.

  • Milan čitalac

    26.12.2023 10:40
    To je bila šifra
    To je bila šifra za lupanje zgrade da mogu početi
  • Vule

    25.12.2023 13:40
    @Turija
    Dragi Turija, to smo već probali 96, vala i 97, ja još imam ožiljak na leđima od njihovih batina sa protesta 96, kada je Peđa Starčević ubijen. Shvatam vašu dobru nameru, ali podsećam vas kako nam se to neplaćanje računa tada 96 vratilo (barem meni). Kroz kamatu i tada sudskog izvršitelja koji mi je odneo iz stana televizor, frižider i jednu sliku (to je bilo jedino što sam imao vredno tada) a "naši" su bili na vlasti i nije mi niko od njih refundirao taj trošak, nego se drugarica Dana uvalila u fotelju NIS-a, toliko valda košta bol za ubijenim bratom. Htedoh reći da je neplaćanje računa loša ideja
  • Baka

    25.12.2023 10:22
    jadno
    i bedno ruganje postenom narodu.Dace Bog da ti presedne ta jabuka.Fuuuj!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija