MUP se uskoro obraća povodom protesta: Gašić obišao sedmoricu policajaca u Urgentnom centru

Ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić obišao je kasno sinoć u Urgentnom centru sedmoricu policajaca koji su povređeni na protestu.
MUP se uskoro obraća povodom protesta: Gašić obišao sedmoricu policajaca u Urgentnom centru
Foto: Beta/AP
U saopštenju MUP-a navodi se da je Gašić tom prilikom izjavio da su napadi na policajce koji štite zakone Srbije nedopustivi.

"Hvala vam jer država Srbija može da računa na vas, a posebno na tome jer naši građani znaju da ste vi ta nepremostiva prepreka svakom zlu, obesti i nasilju koji prete da ugroze njihovu bezbednost. Jer znaju da ste spremni i nepokolebljivi u zaštiti svojih građana, svoje države i njenih institucija", rekao je Gašić.

Neposredno pre obilaska povređenih policajaca u Urgentnom centru ministar je obišao i njihove kolege u centru Beograda koji su angažovani na očuvanju javnog reda i mira i zaštiti državnih institucija, navodi MUP.
 
Inače, MUP je jutros saopštio da će se predstavnik ministarstva u 10 časova obratiti medijima u Palati Srbija.
  • BGD 011

    25.12.2023 13:45
    Opet Vucicev scenario
    Gasicu, za tebe pametnog, jedno glupo pitanje: Ko je lomio namestaj i slike u Skupstini Beograda ako opozicioni poslanici i gradjani u nju krocili nisu? Jel policija ili zandarmerija da bi stvorili alibi da tuku i hapse mirne, obespravljene, pokradene i ponizene gradjane?
  • Saša

    25.12.2023 11:51
    Policajci?
    Pre bih rekao da su to bili navijači i huligani obučeni u policijske uniforme...
  • Milana

    25.12.2023 11:48
    Boze sacuvaj!
    Ako je njih uspeo da povrefi obican gradjanin, njih sa sve opremom, slemovima, pendrecima i obukom, onda se ja pitam, kakvi su to profesionalci. Goloruki ljudi protiv masinerije! Nesto tu smrdi!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.