Načelnik policije: Procesuirano 38 demonstranata, blokade danas neće biti tolerisane

Načelnik Uprave policije Ivica Ivković izjavio je danas da su tokom incidenata i pokušaja "nasilnog ulaska izgrednika u prostorije Skupštine grada Beograda pripadnici policije procesuirali 38 osoba".
Načelnik policije: Procesuirano 38 demonstranata, blokade danas neće biti tolerisane
Foto: FoNet

On je za RTS rekao da se najveći broj tih osoba sumnjiči za izvršenje krivičnog dela pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja i nasilničko ponašanje na sportskoj priredbi i javnom skupu.

Ivković je rekao da dva policajca imaju teške telesne povrede, kao i da će danas jedan od njih imati hiruršku intervenciju.

On je rekao da se danas očekuju blokada Ministarstva držane uprave i lokalne samouprave i na Brankovom mostu, poručivši da se blokade državnih institucija i mostova neće biti tolerisane i da će biti podnete prijave.

  • BGD 011

    25.12.2023 13:15
    Drz'te lopove
    Ivice Ivkovicu objasnite javnosti ko je lomio i unistavao namestaj u skupstini ako gradjani ni narodni poslanici nisu mogli da udju u skupstinu?! Da li su to vasi ljudi po scenariju Vucicevom cinili kako biste imali alibi da hapsite i prebijate pokradeni i ponizeni narod? Pa i vi ste deo ovog ponizenog i pokradenog naroda. Umesto da cuvate narod, vi, policija, cuva lopova.
  • Jelena

    25.12.2023 11:16
    Stidite se!
    Stidite se, Ivice, gori ste od Ljoticevaca.
  • Пендрек Ефендија

    25.12.2023 10:09
    Пендрек Ефендија
    Ћути док те бојем! Идите на Косово али тамо несмете него бијете свој Народ!!!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija