Majka studenta uhapšenog u Beogradu: Ne znam gde je, ni šta se desilo

Mladić D. R. iz Kragujevca koji studira u Beogradu uhapšen je sinoć nakon protesta ispred Skupštine Beograda.
Njegova majka obratila se portalu Nova.rs jer od dva sata ujutru ne zna šta se događa sa njenim detetom, niti je dobila neke informacije.
 
Ona je za portal Nova.rs rekla da ne zna gde joj se sin nalazi, niti zbog čega je uhapšen jer je posle protesta ispred Skupštine grada Beograda priveden kod ambasade Češke u Bulevaru kralja Aleksandra.
"Mi smo iz Kragujevca, ali naš sin studira u Beogradu. Sinoć sam ga pozvala na telefon par minuta pre nego što je objavljena vest da su uhapšeni studenti na protestu. Tada mi se nije javio i već sam znala da nešto nije u redu. Odmah za tim je usledila vest da se dogodilo hapšenje ispred češke ambasade", rekla je ona.
Ističe da je pozvala svog sina da mu kaže da se vrati u dom kako bi izbegao incidente, ali se ispostavilo da ih je policija uhapsila u Bulevaru kralja Aleksandra.
 
"Moj sin je već krenuo kući kada je uhapšen. Negde oko dva sata ujutru zazvonio nam je telefon. Pitala sam ga da li su ga tukli, a on je rekao samo da je sve u redu i da mu je određen pritvor do 48 sati. Nisam stigla ni da ga pitam gde je i šta se dogodilo", priča zabrinuta majka.
 
Kako ističe majka, ona je u kontaktu sa profesorkom i političarkom Biljanom Stojković, koja se ponudila za pomoć, ali da, pošto ne zna gde joj se sin nalazi, nije u mogućnosti da dobije više informacija.
  • xqt

    26.12.2023 07:32
    Rizično
    Nije se šaliti sa pretorijancima.
  • Sss

    25.12.2023 16:29
    123
    Studenti cute o ovome?!
  • Pera

    25.12.2023 16:13
    Problem je sto nemamo policiju vec stranacke falange koje bespogovorno izvrsavaju naredbe vodje bez obzira da li je to po zakonu ili ne. Policija umesto da stiti, stalno krsi zakon a na stetu naroda i gradjana ove drzave.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.