Dragan Šormaz isključen iz pokreta "Uvek za Srbiju" Zorane Mihajlović

Pokret "Uvek za Srbiju" saopštio je da dosadašnji predsednik skupštine tog pokreta Dragan Šormaz od danas nije više deo njihovog tima.
Pokret "Uvek za Srbiju" osnovala je nekadašnja ministarka i bivša visoka funkcionerka Srpske napredne stranke (SNS) Zorana Mihajlović.
 
U saopštenju su naveli da je taj pokret "iskreno posvećen napretku Srbije i borbi protiv aktuelnog režima, koji je nakon izbora održanih u nefer i nepoštenim uslovima, sproveo do sada neviđenu krađu glasova".
"Samo predanim i posvećenim timskim radom, gde nema mesta pojedinačnim sujetama, može se smeniti ovaj autokratski režim", naveli su u saopštenju.
 
Dodali su da su im prioriteti, pored iskorenjivanja korupcije, sloboda, ekonomski napredak, evropski standardi u svim oblastima i punopravno članstvo u EU.
"Oni koji ne dele naša uverenja, a to je da Srbija mora biti na prvom mestu, ne mogu biti deo našeg tima“, naveli su iz pokreta "Uvek za Srbiju".
 
U saopštenju nisu navedeni precizni razlozi za prekid saradnje sa Šormazom.
 
  • Zemlja čudesa

    26.12.2023 02:34
    Poučno za početnike
    Ovo je prekrasan primer kako demokratija funkcioniše... Par njih koji su do pre tri meseca bili deo autokratskog režima neograničene moći i uživali (a i koristili) benefite toga odjednom su postali najveće demokrate na svetu, borci za pravdu i slobodu. Naravno, razlog za to ne leži u činjenici da je to njihovo prirodno stanje, nego su izvisili kod poslodavca. Tu kreće priča ispočetka - napraviš stranku, obećaš naivčinama Utopiju i pokušavaš da nahvataš novo stado koje će blejati po tvojoj želji, pa da ga uvećaš kako bi se vratio nazad u politiku i ponovo bio onaj nekadašnji.
  • Свињорез

    26.12.2023 00:03
    Отеран је јер је стигао са превише путера на глави, тешко уцењен човек. Могу само да замислим шта је то радио да га служба држи тако чврсто у шаци.
  • Lalo

    25.12.2023 23:55
    hau jes no
    Drama!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.