Manojlović: Ambasadori SAD i Rusije se mešaju u unutrašnje stvari Srbije

Savo Manojlović iz Pokreta Kreni-promeni izjavio je da se ambasadori Sjedinjenih Američkih Država i Rusije mešaju u unutrašnje stvari Srbije.
Poručio im je da to ne odgovara našim građanima.
 
"Danas su Kristofer Hil i Bocan Haričenko ponovo osudili demonstracije. Razumem da u vremenima geopolitičke krize velikim silama odgovaraju države sa korumpiranom vlašću i razorenim institucijama, gde se dogovaraju sa jednim čovekom – marionetom", naveo je Manojlović.

"Ovom narodu i građanima Srbije to ne odgovora", poručio je Manojlović.

On je podsetio da je Hil naveo da nasilju i vandalizmu nad državnim institucijama nije mesto u demokratskom društvu i da legitimitet demokratskih procesa zavisi od transparentnosti i spremnosti svih da poštuju volju naroda, dok je Haričenko rekao nakon sastanka sa Aleksandrom Vučićem da predsednik Srbije ima dokaze da Zapad podstiče proteste.

  • Klokan

    26.12.2023 20:47
    A tvoji prijatelji iz Reich-a?
  • Сеновић

    26.12.2023 14:39
    Ма да л је могуће. ?
  • Na

    25.12.2023 23:51
    A da su bili na vasoj strani to ne bilo mesanje, vec podrska

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija