Vladimir Gajić namerava da se kandiduje za predsednika Narodne stranke

Doskorašnji potpredsednik Narodne stranke (NS) advokat Vladimir Gajić izjavio je danas da će se kandidovati za predsednika te stranke.
Vladimir Gajić namerava da se kandiduje za predsednika Narodne stranke
Foto: 021.rs

Gajić, koji je bio i kandidat za gradonačelnika Beograda, rekao je medijima da je vrh stranke podneo ostavke iz solidarnosti sa Vukom Jeremićem.

"Na ostavke smo se odlučili zbog solidarnosti prema Vuku Jeremića, kao predsedniku i osnivaču stranke, ali smo svi ostali članove stranke. Predsedništvo u tehničkom mandatu sada treba da organizuje nove stranačke izbore. Ja ću se kandidovati za predsednika stranke. O tome se razgovara u stranci, a da li će se još neko kandidovati, ostaje da se vidi", rekao je Gajić. 

Osnivač i lider Narodne stranke Vuk Jeremić podneo je ostavku nakon što je stranka na republičkim izborima osvojila 0,88 odsto glasova, a na gradskim 2,04.
 
Sem Jeremića i Gajića, ostavke je podnelo kompletno rukovodstvo, svi članovi Predsedništva među kojima i potpredsednici Sanda Rašković Ivić, Siniša Kovačević i Ivana Parlić, kao i generalni sekretar stranke Stefan Jovanović.
  • Temerinac

    26.12.2023 19:53
    Podrška za Narodnu stranku. Dodao bih da njima treba što veća vidljivost u medijima, kako na tv-u tako i na internetu. Program im je dobar, ali moraju dfa poprave vidljivost
  • Poznato lice

    26.12.2023 16:47
    VlaDBimir Gajić?
  • Da se podsetimo!

    26.12.2023 16:42
    Advokat Vladimir Gajić, poslanik Narodne stranke, predložio je nedavno na skupštinskom Odbora za pravosuđe čiji je član, šestoro kandidata za koje smatra da bi trebalo da budu izglasani za istaknute pravnike, buduće članove najvišeg sudskog i javnotužilačkog tela – Visokog saveta sudstva (VSS) i Visokog saveta tužilaštva (VST).

    Zanimljivo je da su svi koje je predložio, a za koje je potom i glasao, direktno ili indirektno povezani i dovođeni u vezu sa vladajućom partijom, što je umnogome začudilo ostale predstavnike opozicije, ali i deo javnosti koja budno prati imenovanje istaknutih pravnika.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija