Nestorović ipak neće u koaliciju sa SNS: I vlast i opozicija rade protiv države

Lider izborne liste "Mi - Glas iz naroda" Branimir Nestorović izjavio je danas da ostaje čvrst u odluci da neće stupiti u koaliciju sa vlašću i opozicijom ni na jednom nivou.

Kako navodi, on smatra da i jedni i drugi rade protiv interesa države i imaju različita shvatanja o državi.

"Odluka Vlade Srbije da omogući 'slobodu kretanja' za sva vozila sa Kosova predstavlja još jedan korak u sistematskom institucionalnom odricanju od Kosova koje sprovode Srpska napredna stranka (SNS) i Socijalistička partija Srbije (SPS) od dolaska na vlast 2012. godine", navodi se u saoštenju "Mi - Glas iz naroda".
 
Tvrdi se da je jedan od glavnih razloga okupljanja "Mi - Glas iz naroda" borba da Kosovo ostane neotuđivi deo Srbije i da su rešeni da zaustave protivustavnu i protivnarodnu politiku vlasti prema Kosovu.
"Teško je ne primetiti sinhronizaciju između protesta prozapadne opozicije, mitinga Srpske napredne stranke i poslednjih činova odricanja od Kosova, i to baš u vreme prvih protesta posle užasnih masakara početkom maja u Osnovnoj školi 'Vladislav Ribnikar' i selima Dubona i Malo Orašje", navodi se u saopštenju.
 
Mnogi su opravdano nezadovoljni mnogim stvarima vezanim za upravljanje državom, lošom ekonomskom situacijom, katastrofalnom politikom prema Kosovu, kao i izbornim procesom. Većina nezadovoljnih ne dozvoljava da se njihovo nezadovoljstvo koristi u neke druge svrhe, kojim upravljaju zapadni akteri, čiji je glavni cilj destibilizacija i rasparčavanje Srbije, saopštila je lista "Mi - Glas iz naroda".
  • pajo patak

    27.12.2023 16:10
    jbte
    nije plavook, a vanzemaljac.
  • Cale

    27.12.2023 16:04
    A i ovaj vala vise umisljeni nadrilekar....ocu necu..proser..a se bas
  • ...

    27.12.2023 13:16
    -Hocete li u koaliciju sa SNS?
    -Necemo.
    -A, necete?
    -Kazem, podrzacemo ih.
    -A, podrzacete ih?
    -Ne, kazem - necemo. Idem samo tetki da odnesem Drugi Pupak...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.