Poslanici Danijela Grujić i Janko Veselinović moraju u bolnicu, stanje im se pogoršalo

Narodni poslanici Danijela Grujić iz Stranke slobode i pravde i Janko Veselinović iz Pokreta za preokret nakon šest, odnosno četiri dana štrajka glađu, moraju na pregled u bolnicu.

Danijela Grujić započela je štrajk glađu 21. decembra, dok je Janko Veselinović to učinio dva dana kasnije.

U izjavi za Nova.rs Veselinović kaže da su mu svi parametri iz krvne slike u ozbiljnom padu i da mu se stanje naglo pogoršalo, iako je primio infuziju.

"Juče mi je bio visok pritisak. Ja sam zamolio da ostanem bar do sutra, ali lekar je insistirao da večeras pređem u bolnicu. Videću kakve su preporuke lekara, ali za sada ostajem u štrajku", rekao je Veselinović.

  • xqt

    28.12.2023 06:34
    "Humor"
    U ovakvim situacijama kada su zdravlje i život u pitanju duhovitost raznih Silvera je neprimerena, znak nevaspitanja i lošeg ukusa.
  • Mile

    27.12.2023 22:19
    Strajk gladju i zedju onemogucava coveka za bilo kakvu borbu. Trebate nam zdravi u punoj formi. Nema razloga za ovakav vid samounistavanja. Cilj je pobeda. Stoga prekidajte strajk. Molim vas.
  • Bivši učenik

    27.12.2023 19:21
    Izdržite profesorka!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.