Podignuta još jedna optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića

Specijalno tužilaštvo podiglo je optužnicu pred Posebnim odeljenjem Osnovnog suda u Prištini protiv okrivljenog M.M. zbog, navodno, više krivičnih dela u slučaju ubistva Olivera Ivanovića.
Podignuta još jedna optužnica za ubistvo Olivera Ivanovića
Foto: 021.rs

Iz Specijalnog tužilaštva saopštavaju da je protiv okrivljenog podignuta optužnica, jer je počinio krivična dela – "učešće ili organizovanje organizovane kriminalne grupe, ometanje dokazivanja ili službenog postupka, zastrašivanje i falsifikovanje isprave", preneo je RTS.

Navodi se da je okrivljeni, "kao deo grupe, posle ubistva preduzimao radnje ometajući krivični postupak, a nakon istrage koristio falsifikovanu ispravu i pretio službenim licima koja su otkrila krivična dela u postupku protiv njega".

M.M. je sedma osoba protiv koje se podiže optužnica u slučaju ubistva Olivera Ivanovića. 
 
Prethodnom optužnicom obuhvaćeni su Nedeljko Spasojević, Marko Rošić, Rade Basara, Silvana Arsović, Dragiša Marković i Žarko Jovanović, kojima se već sudi u Osnovnom sudu u Prišini.
 
Na teret im se stavlja da su od 2014. do 2018. godine bili deo kriminalne grupe sa Željkom Bojićem, Zvonkom Veselinovićem i Milanom Radoičićem na čelu, te da su u kontinuitetu pokušavali da pod svoju kontrolu stave Severnu Mitrovicu.

Oliver Ivanović, ubijen je 16. januara 2018. godine sa šest hitaca u leđa, ispred prostorija svoje partije u Severnoj Mitrovici.

  • Fića

    29.12.2023 09:09
    "Istraga..."..?!
    Da li su neki od navedenih "Glavni šefovi" ili...?!
    Da "čekamo da proleće zazeleni" ili d' idemo dalje...?!
  • Srećko

    27.12.2023 17:30
    Kad će istraga da dođe do Z.V.?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija