Učenici u Vojvodini na raspustu do 12. januara, u ostatku Srbije odmor do 19. januara

Prvo polugodište za učenike osnovnih i srednjih škola u Srbiji završava se danas (29. decembra), prema prosvetnom kalendaru.
Učenici u Vojvodini na raspustu do 12. januara, u ostatku Srbije odmor do 19. januara
Foto: Pixabay

Zimski raspust trajaće do 19. januara 2024. godine.

Drugo polugodište počinje u ponedeljak 22. januara.

Učenici u Vojvodini prvo polugodište su završili 22. decembra.
 
Zimski raspust za decu u Vojvodini počeo je 25. decembra ove godine i traje do 12. januara 2024. godine.
  • Mima

    29.12.2023 14:32
    @Vojislav
    Sva deca u Srbiji, a samim tim i u Vojvodini imaju isti broj radnih dana. Razlika je u tome što je centralna Srbija imala jesenji, a đaci u Vojvodini će imati raspust za vreme katoličkog Uskrsa (koji deca u ostatku Srbije neće imati). Kad se sve sabere, niko nije zakinut za dane raspusta, što možete videti i u kalendarima nastave za AP Vojvodinu i ostatak Srbije.
  • Vojislav

    29.12.2023 09:03
    A jesenji raspust?
    Da li neko moze da objasni nama roditeljima iz Vojvodine, zasto onda nasa deca nisu imala jesenji raspust, kada sada i jedni i drugi (Vojvodina i Srbija) imaju po 3 nedelje zimskog raspusta?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.