Veselinović i Grujić danas izlaze iz bolnice: Misli su nam uz kolege koje štrajkuju glađu

Kandidati za poslanike koalicije "Srbija protiv nasilja" Janko Veselinović i Danijela Grujić danas izlaze iz bolnice, u koju su prevezeni pošto im se zdravlje zbog štrajka glađu pogoršalo.
Veselinović se zahvalio javnosti, a naročito medicinskom osoblju, na pomoći.

Poručuje da su njihove misli sa Marinikom Tepić, Jelenom Milošević i Brankom Miljušem, koji su i dalje u štrajku glađu u Republičkoj izbornoj komisiji.

"Naša odluka je da se borimo dalje sa svima vama koji ste odlučili da se krađa na izborima ni sada, ni nikada više u Srbiji ne sme prihvatiti", naveo je Veselinović na Fejsbuku.
 
Štrajk glađu kandidata opozicije jedan je vid protesta zbog sumnji na veliku izbornu krađu 17. decembra, koja podrazumeva masovan "uvoz" birača iz Republike Srpske i druge vidove mahinacija.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.