Jelena Milošević: Marinika Tepić se sve teže kreće

Marinika Tepić, koja ulazi u 12. dan štrajka glađu, kreće se naporno i sve teže, izjavila je Jelena Milošević, koja se koleginici sa liste "Srbija protiv nasilja" pridružila u štrajku pre devet dana.
Jelena Milošević: Marinika Tepić se sve teže kreće
Foto: FoNet (Ana Paunković)
Milošević je rekla da je Tepić "ozbiljno malaksala" i da problem pravi to što joj vene pucaju jer je već nekoliko dana na infuziji.
 
Danas se očekaju nove analize krvi koje će pokazati trenutnu ugroženost organizma, ali je Marinika Tepić rekla da neće odustati od štrajka do ponavljanja izbora.
Na pitanje da li će Tepić i ona otići na bolničko lečenje ako za tim bude bilo potrebe, Milošević je odgovorila da je o tome rano govoriti, ali da njihovi rezultati krvi jasno pokazuju da one ne uzimaju hranu.
 
Govoreći o kolegama koji su odustali od štrajka glađu, Milošević je rekla da to nije bila njihova volja već zahtev lekara zbog njihovih zdravstvenih problema, nastalih pre štrajka.
 
Milošević je poručila kako će se potruditi da na večerašnjem protestu izađe pred demostrante jer im njihova podrška znači, ali i da je zahvalna Vladi Obradoviću, Miroslavu Aleksiću, Aleksandru Jovanoviću Ćuti i Draganu Đilasu jer su uz njih svaki dan.
 
Predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović objavio je danas na društvenoj mreži "X" da on i Danijela Grujić danas izlaze iz bolnice i zahvalio se medicinskom osoblju.
 
Veselinović je poručio da su "njihove misli sa Marinikom Tepić, Jelenom Milošević i Brankom Miljušem".
 
"Naša odluka je da se borimo dalje sa svima vama koji ste odlučili da se krađa na izborima ni sada, ni nikada više u Srbiji ne sme prihvatiti", napisao je Veselinović. 
  • Zelkjo

    30.12.2023 12:36
    Da li moze?
    Da li ce moci do prozora da makar pozdravi okupljene????
  • Ne treba kretnje

    30.12.2023 11:55
    Za blokade
    "Dužnost opozicije je veoma jednostavna- da se protivi svemu i da ne predlaže ništa." E. D. Engleski državnik 19. vek.


    Jš politiku čuvaj zdravlje.
  • Dr mr

    30.12.2023 09:18
    Mesa,mesa
    Nudim Mariniki kad zavrsi strajk malo mesa za oporavak

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.