Uhapšen trojac koja je na ulici napao mladića u Nišu

Tri muškarca uhapšena su zbog sumnje da su na ulici u Nišu fizički napali i zadali više udaraca u glavu 26-godišnjem muškarcu.
Uhapšen trojac koja je na ulici napao mladića u Nišu
Foto: 021.rs
Kako je saopštila policija, uhapšen je 49-godišnji A.M. i 32-godišnji J.M. iz Niša, kao i 34-godišnji D.Č. iz Negotina.
Napadnuti mladić je, rečeno je u saopštenju, sa teškim telesnim povredama zbrinut u Univerzitetsko-kliničkom centru u Nišu.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu za nanošenje teške telesne povrede, biti privedeni Osnovnom javnom tužiocu.

  • Edi

    30.12.2023 13:23
    Troje na jednog. Strasni frajeri nema sta. Rigorozne kazne za nasilje. Advokati koji brane ovakve su glavni krivac za sirenje i ponavljanje nasilja na ulicama jer stalno citamo poznati od pre Policiji i nije dobar advokat koji odbrani kriminalca i ko krsi zakon zamajavajuci sud, vestake i lazne svedoke nego onaj koji postuje zakone pravne drzave. Novi Sad je pun takvih pokvarenih advokata koji su u dilu sa kolegama tuziocima i sudijama.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija